Παρασκευή , 19/04/2024

Να γιατί οι Τηλεθεατές αγαπούν το «Τατουάζ» χαρίζοντας μεγάλα νούμερα Τηλεθέασης στην νέα σειρά του Alpha

Η αλήθεια είναι πως σε όλους μας είχαν λείψει οι λαμπρές ελληνικές παραγωγές στην ελληνική τηλεόραση. Αν εξαιρέσει κανείς το μπρούσκο του Ant1 που είχε πάρει το πράσινο φως για μία συνέχεια κύκλων μέχρι που οι τηλεθεατές είπαν ένα μεγάλο “φτάνει”, οι ελληνικές παραγωγές είχαν την υπογραφή του Alpha.

Το κανάλι της Κάντζας φαίνεται πως φέτος έβαλε τα δυνατά του λοιπόν και επενδύει στην ελληνική μυθοπλασία με μία λαμπρή παραγωγή που κατέκτησε όχι μόνο το γενικό σύνολο των αριθμών της AGB, αλλά και το νεανικό κοινό που θεωρείται και το δυναμικό σύνολο στην ελληνική τηλεόραση.

Με νούμερα τηλεθέασης που αγγίζουν κάποιες φορές και πάνω από το 40%, το “Τατουάζ” του Ανδρέα Γεωργίου είναι αναμφισβήτητα η τεράστια επιτυχία που περίμενε να προσθέσει ο Alpha στο πρόγραμμά του μετά την “Μουρμούρα”, το “Σόι” και το “Έλα στη Θέση μου”.

Με εξωτερικά γυρίσματα και ταξίδια στο εξωτερικό και όμορφα ελληνικά τοπία, η δυναμική πλοκή του σεναρίου έχει κατακτήσει τις καρδιές του ελληνικού τηλεοπτικού κοινού, που όχι μόνο κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη συντονίζεται στον Alpha, αλλά έχει κάνει και το twitter να πάρει φωτιά μέσα από το hashtag #tatouaz που έχει ήδη γίνει trend για τα ελληνικά δεδομένα των social media.

Τεράστιες φιγούρες της εβδομάδας φυσικά, οι δύο πρωταγωνιστές της σειρές που έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού με το ταλέντο τους στην υποκριτική, αλλά και τους δραματικούς χαρακτήρες που καλούνται να παρουσιάσουν στους τηλεθεατές. Ενώ, παράλληλα, πολλοί είναι και οι ηθοποιοί που είχαν λείψε από την τηλεόρασή μας και επέστρεψαν και πάλι στην καθημερινότητά μας, όπως ο Απόστολος Γκλέτσος που ήδη έχει ταράξει τα νερά της πλοκής του έργου.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …