Τετάρτη , 24/04/2024

ΝΕΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ: 12 Δελφίνια έβγαλαν στην στεριά την Εικόνα της Παναγίας

Πριν από περίπου έναν μήνα ένα περιστατικό άφησε άφωνους όσους βρέθηκαν εκείνη τη στιγμή σε παραλία στο Σότσι της Ρωσίας. Μάρτυρες του γεγονότος στάθηκαν και ο συνταγματάρχης του Ρωσικού στρατού με την σύζυγό του. Παρατηρούσαν πως μια ομάδα δώδεκα δελφινιών κολυμπούσε σε πολύ ρηχά νερά για να βγάλουν τελικά στην στεριά ένα αντικείμενο.

Το αρχικά λασπωμένο αντικείμενο που έβγαλαν τα δελφίνια από τον πάτο του βυθού της Μαύρης Θάλασσας ήταν όπως αποκαλύφθηκε μια εικόνα της Παναγίας. Ο συνταγματάρχης μετέφερε την εικόνα στην Μόσχα, με σκοπό να την δείξει στον Πατριάρχη Κύριλλο. Τα δώδεκα δελφίνια που συμβολίζουν τους Δώδεκα Μαθητές κατάφεραν ώστε  να φτάσει η εικόνα αυτή σε ανθρώπινα χέρια. Η εικόνα πήρε το όνομα Παναγιά Δελφινούσσα και ο τρόπος που έγινε η μεταφορά και η αποκάλυψή της παραμένει ανεξήγητος και αποδίδεται σε θαύμα.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …