Σάββατο , 20/04/2024

Νούμερα Τηλεθέασης: Μεγάλη ήττα για την Φαίη Σκορδά στην Πρωινή ζώνη – Τι νούμερα έκανε η Τατιάνα στην πρεμιέρα της

Μεγάλη ανατροπή στην πρωινή ζώνη με την Φαίη Σκορδά να χάνει τα «σκήπτρα» της πρωτιάς! Με μια παρουσιάστρια one woman show και ένα πάνελ παλιακό και αδύναμο η Φαίη παλεύει μόνη της αλλά ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη.

Χτες λοιπόν η εκπομπή «Αταίριαστοι» στον Σκαϊ άφησε πίσω τους την Φαίη Σκορδά με μεγάλη διαφορά. Συγκεκριμένα η ενημερωτική εκπομπή με τον Κούτρα και Ντσούνο σημείωσε 23,7% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης ενώ αντίστοιχα η Φαίη Σκορδά, με Το «Πρωινό» 17,5%.

Όπως είναι λογικό ο ΑΝΤ1 είναι πολύ προβληματισμένος από τα νούμερα καθώς βλέπει μια από τις λίγες εκπομπές του τηλεοπτικού σταθμού που σημείωνε πρωτιές να χάνει στην τηλεθέαση.

Χτες πρεμιέρα έκανε και η Τατιάνα Στεφανίδου στον Σκαϊ. Με αρκετά αποκλειστικά κοινωνικά θέματα και ένα γκάλοπ για τον άτυχο Ζακ που δολοφονήθηκε, εξοργίζοντας πολλούς για την κυνικότητα της παρουσιάστριας, που παρ΄όλα αυτά όμως κατάφερε να σημειώσει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Η Τατιάνα λοιπόν, στην πρεμιέρα της στον Σκαϊ έκανε στο γενικό σύνολο με την εκπομπή «Μαζί σου», 18,1 %.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …