Παρασκευή , 19/04/2024

Οι Έλληνες «ξεδίνουν» στα Swingerάδικα – Όλο και περισσότερα ζευγάρια στην χώρα μας ανταλλάσσουν συντρόφους – Αυτά είναι τα διάσημα swingers bars σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Της Θάλειας Κωνσταντίνου

Μπορεί στο εξωτερικό το swinging να είναι τρόπος ζωής και μάλιστα διαδεδομένος αλλά και εδώ στην Ελλάδα να αποκτάει μεγάλη απήχηση καθώς υπάρχουν τέσσερα μαγαζιά και έξι χιλιάδες μέλη στο μεγαλύτερο site το “Prive Club”. Ο όρος swinging χρησιμοποιείται για ζευγάρια είτε παντρεμένα, είτε όχι που κάνουν ανταλλαγή σεξουαλικών συντρόφων. Σύντροφοι οι οποίοι δεν ήθελαν να απατήσουν ο ένας τον άλλον και χρειάζονται απλά μία αλλαγή στη σεξουαλική τους ζωή βρίσκουν τη λύση στα swingers bars ή sites.

Όσο προχωρημένο και αν ακούγεται για μερικούς, για άλλους είναι η «πόρτα» για να τονώσουν τη σχέση τους με έναν «υγιή» τρόπο χωρίς να καταφύγουν σε απιστίες και να βάλουν «τρίτους» ανάμεσα στο δεσμό τους. Ειδικά στην Ελλάδα τα περισσότερα ζευγάρια που ακολουθούν τον όρο swinging είναι παντρεμένα και θεωρούν ότι αυτό είναι το αλατοπίπερο για να αντέξει ο έγγαμος βίος.

Η ιστορία του swinging ξεκινάει τη δεκαετία του ΄60 στην Καλιφόρνια και έπειτα εξαπλώθηκε στην Ευρώπη και στις υπόλοιπες χώρες. Στην Ελλάδα από το 2014 και έπειτα έχει πάψει να είναι ταμπού. Πριν όμως μπει κάποιος στη διαδικασία της ανταλλαγής σεξουαλικών συντρόφων πρέπει να γνωρίζει κάποια πράγματα. Swingers είναι ένα αντρόγυνο που βρίσκει ένα ακόμη ζευγάρι (ή και παραπάνω) και ανταλλάσσει παρτενέρ. Ωστόσο πριν γίνει αυτή η ανταλλαγή το ζευγάρι πρέπει πρώτα να έχει συζητήσει και να έχει καταλήξει σε αυτή την απόφαση που θα διώξει τη πλήξη από τη σχέση τους. Στα περισσότερα swinger party΄s δεν μπορεί να πάει μόνος του ένας άντρας παρα μόνο με συνοδεία ,σε σύγκριση με τις γυναίκες οι οποίες μπορούν να μπουν και ασυνόδευτες. Όσο για την εμφάνιση όλοι πρέπει να είναι καλά ντυμένοι και ευγενικοί με τα υπόλοιπα μέλη που συμμετέχουν σε αυτά τα party και που εργάζονται στο χώρο.

Στο swinging δεν υπάρχουν κανόνες για την ηλικία, μπορούν να συμμετέχουν από νέα ζευγάρια μέχρι οποιασδήποτε ηλικίας. Βέβαια τα περισσότερα ζευγάρια είναι ηλικίας από 45 μέχρι 55 ετών. Αυτό μπορεί να συμβαίνει γιατί αυτά τα ζευγάρια είναι περισσότερα χρόνια μαζί και έχουν την ανάγκη να ενισχύσουν τη σεξουαλική τους ζωή. Αυτό το «παιχνίδι» γίνεται εν γνώση του ζευγαριού οπότε δεν θεωρείται απιστία, ενώ έρευνα έδειξε ότι οι swingers είναι πιο ευτυχισμένοι στις σχέσεις τους. Οι ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ των ζευγαριών θα γίνουν είτε στα σπίτια τους, ή σε διαμορφωμένους χώρους όπου έχουν δημιουργήσει τα swinger bars, ή σε ξενοδοχεία ημιδιαμονής, που είναι και το πιο ασφαλές.

Swinger bars στην Αθήνα

Μπορείς να βρεις δυο στο Πειραιά και ένα στα Κάτω Πατήσια. Το πιο παλιό στη πόλη είναι το Nirvana Club όπου βρίσκεται στα Πατήσια Αχαρνών 335 &Νιρβάνα. Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει ακριβώς από πάνω έναν δικό του χώρο για τα ζευγάρια, το Bikini club. Το αμέσως επόμενο πιο δημοφιλές μαγαζί είναι το 2+2 Club που θα το βρεις στο Πειραιά, Δερβενακίων 198. Διαθέτει μεγάλους χώρους, πολλά δωμάτια και γκαρνταρόμπα. Ενώ το δεύτερο μαγαζί στο Πειραιά και συγκεκριμένα στη οδό Μακρών Τειχών 5 είναι το c4c Club. Εκτός από την Αθήνα όμως, υπάρχει και ένα swinger bar στη συμπρωτεύουσα, τη Θεσσαλονίκη το S Club και βρίσκεται κοντά στη Λεωφόρο Πολυτεχνείου.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …