Παρασκευή , 19/04/2024

Οι γυναίκες «παγίδα» που πρέπει να αποφύγεις στις φετινές σου διακοπές, χωρίς να χάσεις χρόνο και φαιά ουσία μαζί τους …

Νόμιζες πως όλες οι γυναίκες είναι ίδιες; Κι όμως! Στις διακοπές σου, τίποτα από όσα έχεις συναντήσει στην καθημερινότητά σου, δεν ισχύει. Γιατί τα καλοκαίρια, οι γυναίκες χωρίζονται σε στρατόπεδα. Και όλα μα όλα, θυμίζουν στρατόπεδα συγκεντρώσεως.

Θα ξεκινήσουμε τη γνωριμία μας με τα καλοκαιρινά ήδη γυναικών, με εκείνες που θα συναντήσεις στο πλοίο. Και μάλιστα θα μπορούσε να πει κανείς πως είναι και οι πιο επικίνδυνες. Πρόκειται για τις γυναίκες που η προέκταση του χεριού τους είναι ένα iphone ή γενικά ένα smatphone. Πώς τις αναγνωρίζεις: Θα βγάλουν τα πάντα σε φωτογραφίες. Τα ρούχα τους. Το πλαστικό ποτήρι του καφέ. Το σαλόνι τους. Αλλά δεν θα τα ανεβάζουν σε κανένα social media. Θα στείλουν όλες τις φωτογραφίες τους μέσω viber στις κολλητές και στους κολλητούς για να δείξουν πόσο ωραία περνάνε. Επίσης, θα μιλούν με κάθε ευκαιρία στο κινητό τους με φίλες και φίλους, λέγοντας λεπτομέρειες από το ταξίδι τους.

Η επόμενη που θα συναντήσεις και συνήθως κάθεται στο σαλόνι του πλοίου, είναι η Social Media Freak. Πρόκειται για εκείνη που κάθε δευτερόλεπτο της ζωής της, θα το ανεβάζει στο insta story της, ενώ αφού γνωριστείτε να είσαι σίγουρος πως θα σου ζητήσει να σε ακολουθήσει σε Facebook, Twitter και Instagram και θα βγάλει μαζί σου φωτογραφία με τίτλο: «Οι καλύτερες γνωριμίες γίνονται τυχαία». Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αποφύγεις τα πολλά πολλά, αν δεν θες όλες σου οι διακοπές να είναι σαν της Μαίρης Συνατσάκη ( δηλαδή γεμάτο posts και videos ).

Μόλις κατέβεις από το πλοίο, η επόμενη συνάντησή σου δεν θα αργήσει να έρθει. Και θα είναι με την «φιλόξενη». Η συγκεκριμένη γυναίκα, μένει κοντά στο ξενοδοχείο σου και είναι η μόνη ευκαιρία να μάθεις προς τα πού θα πας για να βγεις στο κέντρο της πόλης. Συνήθως δουλεύει σε εκείνα τα μικρά τουριστικά μαγαζιά, κάθεται πάντα έξω πίνοντας καφέ και κάνοντας τσιγάρο, ενώ όσο θα είσαι στο νησί, θα σε ρωτάει αν περνάς καλά και με κάθε αφορμή θα σου λέει πως βαριέται τρομερά στο νησί και πως αν θέλεις να μάθεις το νησί, μπορεί να σε ξεναγεί τα απογεύματα. Μην πας! Είναι ψέμα! Ίσως αργότερα μπλεχτούν τόσο πολύ τα πράγματα που θα μετατραπούν σε σίριαλ.

Και κάπου εδώ, θα φτάσουμε στο τελικό στάδιο. Των γυναικών που μόνο «αράχνη» δεν τις λες. Είναι εκείνες που περιμένουν τον τουρίστα από την Αθήνα για να τον κάνουν γαμπρό. Με κάθε επιφύλαξη, οι συγκεκριμένες γυναίκες είναι κάπου ανάμεσα στις παρέες με τα ζευγάρια και στις πολύ hot γυναίκες που θα βρεις σε ένα beach bar. Δεν είναι ότι δεν βλέπονται, αλλά δεν είναι και σαν εκείνη που ακολούθησες στο Instagram προχθές γιατί έβγαλε φώτο με bikini για προφίλ. Μην αποκτήσεις μεγάλη οικειότητα μαζί τους. Μόνο ένα «με τι ασχολείσαι είναι αρκετό».

Και προς Θεού! Μην πέσεις στην Instagrammίστρια που αναφέραμε πριν. Συνήθως στις βραδινές εξόδους, εκείνες κάνουν guest εμφανίσεις.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …