Τρίτη , 16/04/2024

Οι τηλεθεατές στέλνουν τον Μένιο εκτός με μονοψήφια νούμερα – Συνεχίζονται τα απογοητευτικά νούμερα τηλεθέασης για τα «Αποκαλυπτικά» με την Γερμανού να είναι πρώτη και με διαφορά

Μπορεί όλοι να γνωρίζουμε πως ο Μένιος Φουρθιώτης προσπαθεί να κρατηθεί με νύχια και με δόντια για να μην φύγει από το πλατό των «Αποκαλυπτικών», την στιγμή που η διοίκηση του Epsilon θέλει να διώξει τον παρουσιαστή, αλλά τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν πως οι τηλεθεατές έχουν ήδη διαλέξει το δικό τους «στρατόπεδο».

Και αυτό, είναι κάτι που δεν θα αρέσει στον παρουσιαστή, μιας και παρόλο αρέσκεται στον να υποστηρίζει πως παρουσιάζει μία αξιόλογη εκπομπή με θεματολογία και ροή, τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν κάτι το εντελώς διαφορετικό. Χωρίς αμφιβολία, μία εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της και τους τηλεθεατές που την παρακολουθούν, δεν θα επέτρεπε να μεταμορφωθεί σε ένα μεσημεριανό telemarketing, κάτι το οποίο συνέβη στα «Αποκαλυπτικά Plus».

Στο τηλεοπτικό τρίωρο του Μένιου Φουρθιώτη, οι διαγωνισμοί δεν σταματούν, η παρουσίαση των προϊόντων γίνεται με κάθε ευκαιρία, ενώ μία στήλη μαγειρικής εμφανίστηκε από το πουθενά, με μόνο σκοπό την προώθηση ενός «έξυπνου τηγανιού». Και όλα αυτά, με ένα πάνελ που χωρίζεται στα τρία.  Με εκείνους που προσπαθούν να δείξουν πως ξέρουν από τηλεόραση, αλλά καταλήγουν να λένε τα social media της εκπομπής για να δείξουν πως έχουν κάποιο ρόλο, με άλλους να βρίσκονται εκεί απλώς για να βγάλουν κακία και αρνητισμό για τα τηλεοπτικά πρόσωπα και την μοναδική καλή προσθήκη που δεν είναι άλλη από την Νανά Παλαιτσάκη.

Οι τηλεθεατές, για ένα ακόμη Σαββατοκύριακο, επέλεξαν την Ναταλία Γερμανού για την μεσημεριανή ψυχαγωγία τους, με την παρουσιάστρια στην πρώτη θέση της τηλεοπτικής μάχης, ακολουθώντας η Σάσα Σταμάτη με αξιόλογα ποσοστά για τον ΣΚΑΙ και την δύσκολη ζώνη του Σαββατοκύριακου και αφήνοντας τελευταίο τον Μένιο Φουρθιώτη. Μπορεί κάποτε, απέναντι να είχε ελληνικές ταινίες και ξένες σειρές, αλλά ο «τηλεοπτικός πόλεμος» φέτος ήρθε στα σωστά επίπεδα και όπως φαίνεται οι τηλεθεατές δίνουν ένα σαφές μήνυμα για το τέλος εποχής του Μένιου Φουρθιώτη.

Σάββατο 7/10/18

ALPHA

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

14,2%

ΣΚΑΙ

OOH LA LA!

9,8%

Epsilon TV

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ PLUS

8,4%

Κυριακή 7/10/18

ALPHA TV

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

12,7%

Epsilon TV

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ PLUS

8,9%

ΣΚΑΙ

OOH LA LA!

8,1%

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …