Πέμπτη , 28/03/2024

Οι «χλιαρές» καλοκαιρινές εκπομπές χωρίς ταλέντο και φαντασία

Του: Kυριάκος Θεοδοσίου

Καλοκαιρινές εκπομπές ακούσαμε και καλοκαιρινές εκπομπές δεν είδαμε κατά την πρεμιέρα τόσο του Summergram (μα, τι τίτλος!) με παρουσιάστρια τη Μαρία Ένεζλη όσο και του Μάτσες Μούτσες (μόνο εμένα μου κάνει δεκαετία ’90 και trash tv ο τίτλος;) με την Τζωρτζέλα Κόσιαβα στο τιμόνι της παρουσίασης.

Και οι δύο εκπομπές βγήκαν από το ίδιο ακριβώς πλατώ με καμία αλλαγή. Μοναδική διαφορά το stand τραπέζι και φυσικά τα πρόσωπα, τα οποία, αν εξαιρέσεις τις παρουσιάστριες που το προσπαθούν, είναι εντελώς άνευρα, άνοστα και παντελώς αδιάφορα, αφού πιο πολύ αγγαρεία φαίνεται να κάνουν παρά τηλεόραση! Κι αν μια εκπομπή ένα από τα βασικά στοιχεία που πρέπει να έχει είναι το σχόλιο και η ατάκα εδώ για να τα βρεις αυτά πρέπει να απευθυνθείς στη Νικολούλη, αφού αν περιμένεις από το πάνελ άδικος κόπος!

Τα δύο προγράμματα έχουν το ίδιο κόνσεπτ και υπηρετούν την ίδια πολυφορεμένη θεματολογία. Τα θέματα διόλου καλοκαιρινά και δροσερά, δεν τιμούν το χαρακτηρισμό “καλοκαιρινή” εκπομπή, χωρίς να έχουν επιπλέον κάτι διαφορετικό να πουν και να δείξουν.

Σίγουρα είναι κατανοητό ότι κοντεύουμε στον Αύγουστο τον κατ’ εξοχήν μήνα των διακοπών και όλα να υπολειτουργούν, ωστόσο καλό είναι όταν αναλαμβάνεις να κάνεις κάτι να γίνεται με όρεξη και όχι απλά για να γίνει.

Και μπορεί τα νούμερα να ήταν καλά, ωστόσο χωρίς ανταγωνισμό αν δεν έκαναν νούμερα καλύτερα να σταματούσαν δια παντός την τηλεόραση!

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …