Τετάρτη , 24/04/2024

Οργή των πολιτών για τον Ψινάκη που τον κατηγορούν ότι μετέτρεψε την τραγωδία σε τηλεοπτικό show! Tα ψέματα για το καμένο σπίτι του, οι μπερδεμένες απαντήσεις στους δημοσιογράφους και η απουσία του στο Δημοτικό Συμβούλιο (VIDEO)

Οργή και απογοήτευση για τον Δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, ο οποίος φάνηκε ανίκανος και κατώτερος των προσδοκιών, μετατρέποντας την εθνική τραγωδία σε τηλεοπτικό show, όπως μας καταγγέλλουν οι πολίτες του Μαραθώνα.

Αδιάβαστος στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για την καταστροφική πυρκαγιά για βασικά θέματα του Δήμου του και ψεύτης καθώς ήδη από την πρώτη του δήλωση είπε ότι το σπίτι του κάηκε ολοσχερώς και αυτό που είχε καεί  ήταν μόνο τέσσερα δέντρα έξω από την βίλα του! Το πολυτελές σπίτι του διάσημου manager και Δήμαρχου δεν είχε υποστεί την παραμικρή καταστροφή όπως βλέπουμε και στην παρακάτω φωτογραφία.

Αποκορύφωμα ότι ο Ηλίας Ψινάκης φάνηκε πολύ «λίγος» στην πρώτη σοβαρή υπόθεση που είχε να αντιμετωπίσει ως Δήμαρχος, είναι ότι χτες στο δημοτικό συμβούλιο της πόλης του, ήταν απών προκαλώντας την δικαιολογημένη οργή των πολιτών!


Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …