Πέμπτη , 25/04/2024

“Ο Άγιος Της Αστραπής” – Το παιδικό βιβλίο για τον Άγιο Εφραίμ που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους

Δύο μήνες μετά τη δημοσίευση του πρώτου παιδικού βιβλίου για τον Άγιο Εφραίμ, «Ο Αγιος της Αστραπής» έγινε μεγάλη επιτυχία στη Βουλγαρία.

Περισσότερα από 3000 παιδιά στην Ορθόδοξη Βουλγαρία γνωρισαν από το βιβλίο τον άγιο για πρώτη φορά. Αυτό είναι επίσης ένα από τα πιο διάσημα παιδικά βιβλία για το 2018. Μήνες πριν από την έκδοση του βιβλίου «Ο Αγίος της Αστραπής» είχε εκδοθεί έκδοση του Αγίου για μεγάλους με τίτλο «Ο Αγιος Μεγαλομάρτυρας και Θαυματουργος Εφραίμ ο Νέος ».

Συγγραφέας και των δυο βιβλίων του αγαπημένου μας άγιου Εφραίμ είναι ο δημοσιογράφος Άγγελος Μπόντσεβ, που επισης έχει εκδόσει και δυο ταινίες η πρώτη για τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, η δεύτερη για τον Αγίου Λουκά της Κριμαίας οπως επισης και έκδοση παιδικού βιβλίου «Ο χειρουργός Άγιος Λουκάς.»

Το βιβλίο “Ο Άγιος της Αστραπής ” μας αναφέρει ποια πορεία θα επιλέξουμε στην ζωή μας . Μας διηγείται την ιστορία του μικρου Νικολαου τις περιπέτειες που είχε στην ζωή του την εμφάνιση του Αγίου σε αυτόν και την βοήθεια του. Ο Νικόλαος είχε τα πάντα από την οικογένεια του , αλλά έπεσε σε μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση, ο Θεός όμως μέσω του άγιου Εφραίμ έδωσε αστραπιαία λύση στο παιδί.

Ο Άγιος Εφραίμ εμφανίζεται στο όνειρό του και λέει όλη τη ζωή και το μαρτύριο του.
«Ο Άγιος της Αστραπής » ενα βιβλίο μοναδικο και πρωτοπόρο ,ισως και μοναδικό για τα τελευταία χρόνια στην ορθόδοξη Βουλγαρία. Το βιβλίο έχει ήδη μεταφραστεί στα ελληνικά και παίρνει το δρόμο του στα χέρια των παιδιών μας, για να τους διδάξει τη ζωή του Αγίου Εφραίμ και θαύματά του. Το βιβλίο «Ο Άγιος της Αστραπής » έχει την ευλογία της Ιερας μονής «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου» Νέας Μάκρης, στην οποία έζησε, μαρτύρησε και βρέθηκε το άγιο λείψανο του.

Όποιος θέλει να έρθει σε επαφή με τον συγγραφέα του βιβλίου
«Ο Άγιος της Αστραπής » μπορεί να επικοινωνήσει στο
τηλέφωνο: 00359898802638 και 6934222129
e-mail: angel_bonchev@tvevropa.com
Facebook: www.facebook.com/angel.bonchev.tv

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …