Πέμπτη , 28/03/2024

Ο γνωστός μίμος Χρήστος Τσικνιάς πάει εθελοντικά ως νοσηλευτής στα νοσοκομεία της χώρας για τον covid

Από τον Βαγγέλη Καράλη

Πηγή: Εspresso

Ο γνωστός μίμος και showman Χρήστος Τσικνιάς, με αυταπάρνηση και θάρρος είναι έτοιμος να βοηθήσει εθελοντικά ως νοσηλευτής σε όποιο νοσοκομείο τον χρειαστεί κατά της πανδημίας του κορονοιού όπως αποκαλύπτει στην espresso.

Για δέκα ολόκληρα χρόνια και πριν ασχοληθεί με τα καλλιτεχνικά, ήταν στο πολεμικό ναυτικό ως νοσηλευτής όπως δηλώνει: «Στην ζωή μου πάντα ήθελα να γίνω ηθοποιός, μίμος, όμως πολλές φορές δεν μπορούμε λόγω καταστάσεων και επιβίωσης να κάνουμε άμεσα τα όνειρά μας πραγματικότητα, διότι  προέρχομαι από μια φτωχή οικογένεια. Για δέκα χρόνια ήμουν  μόνιμος στο πολεμικό ναυτικό με την ειδικότητα του νοσηλευτή. Με την βοήθεια του Θεού έγιναν τα όνειρα μου πραγματικότητα και έγινα επαγγελματίας ηθοποιός – μίμος.» μας εξηγεί.

Ο Χρήστος Τσικνιάς με ανάρτηση του στο facebook γνωστοποίησε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει εθελοντικά ως νοσηλευτής σε όποιο νοσοκομείο τον χρειαστεί: «Λόγω της πρώτης μου δουλειάς, είχα υποσχεθεί στον εαυτό μου όταν έκανα αλλαγή επαγγέλματος, όπου χρειαστώ να είμαι παρών για να βοηθήσω, πόσο μάλλον τώρα σε μια πανδημία. Πρέπει να είμαστε μια γροθιά όλοι μαζί και ο καθένας με τον τρόπο του. Εγώ λοιπόν ως πρώην νοσηλευτής είμαι έτοιμος να βοηθήσω τον συνάνθρωπο μου.» μας δηλώνει.

Ο showman μάλιστα που μετράει πολλές σημαντικές συνεργασίες στην καριέρα του περιμένει να τελειώσει το lockdown για να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά του καθήκοντα: «Οχτώ χρόνια που ασχολούμαι με το θέαμα και το σόου έχω συνεργαστεί με πολλά ονόματα, όπως ο Γιάννης Φλωρινιώτης, Σαμπρίνα, Έφη Θώδη,  Soti Bολάνη, Λευτέρη Βαζαίο, Σάσα Μπάστα στο θέατρο με την υπέροχη Ελένη Φιλίνη και με την Κατερίνα Στανίση. Ξεχωρίζω όμως την τελευταία μου συνεργασία στα μπουζούκια με τον Γιάννη Τάσσιο.  Πίστεψε στο πρόσωπο μου, ήμουν προσωπική του επιλογή να μπω στο πρόγραμμα και πήγαμε πάρα μα πάρα πολύ καλά. Τα σχέδια μου είχαν αρχίσει πριν το δεύτερο lockdown γιατί ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε να γίνει ξανά. Παρά τις δυσκολίες με τα μέτρα περιορισμού πάλεψα και έκανα πρεμιέρα στην προσωπική μου παράσταση στις 4 Νοεμβρίου και δυστυχώς μετά έκλεισαν όλα.  Περιμένω να περάσει όλο αυτό και να συνεχίσω κανονικά τις παραστάσεις μου.»

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …