Σάββατο , 20/04/2024

Ο εκπρόσωπος των Ρομά Λευτέρης Δημητρίου καταγγέλλει στο Label News: «Η κυβέρνηση έχει αποκλείσει όλους τους Έλληνες Ρομά από το κοινωνικό μέρισμα, είναι το πιο ρατσιστικό επίδομα που δόθηκε ποτέ!»

Ο εκπρόσωπος των Ελλήνων Ρομά, κύριος Λευτέρης Δημητρίου, ξεσπάει στο LABEL NEWS και καταγγέλλει ότι η κυβέρνηση έχει αποκλείσει όλους τους Έλληνες Ρομά από το κοινωνικό μέρισμα, κάνοντας λόγo για το πιο ρατσιστικό επίδομα που δόθηκε ποτέ.

Συγκεκριμένα καταγγέλλει στο Label News:

Ελευθέριος Δημητρίου,

Εκπρόσωπος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματίων Ελλήνων Ρομά

Μέλος της,

Εθνικής Επιτροπής για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου

«Το πιο στοχευμένο, ρατσιστικό επίδομα που δόθηκε ποτέ και δη από αριστερή κυβέρνηση. Απέκλεισαν με τα κριτήρια που έθεσαν  όλους τους Έλληνες τσιγγάνους άλλα και άλλες ευάλωτες  και ευπαθείς κοινωνικές ομάδες όπως άνεργους, άστεγους και δικαιούχοι του ΚΕΑ χωρίς ένσημα.  Το  λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας και επιφυλασσόμεθα να το ανταποδώσουμε  εν ευθέτω χρόνω. Δηλαδή οι μη έχοντες,  να μην κάνουν Χριστούγεννα. Αναρωτιέμαι  αν έχουν γίνει κάποιες ενέργειες από την Ειδική Γραμματεία Ρομά  και από την υπεύθυνη η κ. Γιάντσου…»

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …