Τρίτη , 23/04/2024

Ο Εκπρόσωπος των Ρομά ξεσπάει στο LABEL NEWS για τις ρατσιστικές δηλώσεις του βουλευτή της Ν.Δ: «Ο Μητσοτάκης οφείλει να τον διαγράψει, η βλακεία έχει όρια. Ας πάει να ασχοληθεί με τα πρόβατα ο βουλευτής της Λακωνίας»

Σάλο έχουν προκαλέσει οι ρατσιστικές δηλώσεις του Βουλευτή Λακωνίας της ΝΔ, Θανάση Δαβάκη, για τούς Ρομά.

Μιλώντας o βουλευτής της ΝΔ σε σχολείο της Παλαιοπαναγιάς του Δήμου Σπάρτης, για την πρόληψη και αντιμετώπιση τής παραβατικότητας, μεταξύ άλλων και των Ρομά, είπε: «Απαγορεύω σε οποιονδήποτε αθίγγανο, γύφτο, και δεν συμμαζεύεται, να με ψηφίσει. Όποιος με ψηφίσει δεν τον αναγνωρίζω».

 Ο εκπρόσωπος των Ελλήνων Ρομά δηλώνει την οργή του στο LABEL NEWS

Λευτέρης   Δημητρίου – Εκπρόσωπος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ρομά

«Μια γνωστή παροιμία λέει (Τοιούτος λαός τοιούτοι άρχοντες) .Δεν είναι δυνατόν να εκπροσωπείται ο Ελληνικός λαός από βουλευτές οι οποίοι διακατέχονται απο προκαταλήψεις και στερεότυπα και ρατσιστικές διαθέσεις. Ο εν λόγω βουλευτής θα έπρεπε να γνωρίζει ότι όταν κάποιος πολιτεύεται και ασχολείται με τα κοινά θέτει εαυτόν στη διάθεση και την βούληση του ελληνικού λαού, οφείλει να εκπροσωπεί όλους τους πολίτες οι οποίοι βρίσκονται στην περιφέρεια του με ισονομία και δεν του επιτρέπεται να αποφασίζει για το ποιοί θα τον ψηφίζουν και ποιοί οχι  ,αυτό είναι δικαίωμα των πολιτών. Παρακολουθούμε με έντονο ενδιαφέρον και περιμένουμε τις αντιδράσεις της παράταξης και δή του αρχηγού της Ν.Δ .κυρίου Κυριάκου Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του εν λόγω βουλευτού. Διότι σε  τελική ανάλυση και η βλακεία έχει όρια. Θα έπρεπε να σκεφτεί οτι αν δεν τον ενδιαφέρει το προσωπικό και τοπικό πολιτικό κόστος οτι υπάρχει και το πανελλαδικό.

Υ.Γ. Δεν θα ήταν κακό να ασχοληθεί με την βοσκή των προβάτων στα  όρη της Λακωνίας παρά να ασχολείται με την πολιτική»

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …