Σάββατο , 04/05/2024

Ο θάνατος που “στοίχειωσε” τη γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια Βάσια Θεοδοσίου

Η Βάσια Θεοδοσίου αποτελεί μια γνήσια λαϊκή φωνή που ξεκίνησε να τραγουδάει στον Πειραιά και σε σύντομα χρονικό διάστημα κατάφερε να γίνει αγαπητή στο πανελλήνιο με την σέξι εμφάνισή της σε συνδυασμό με την ποιοτική της φωνή. Πριν από τέσσερα χρόνια γνωρίζει μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Τις Νύχτες Βγαίνω» από την Heaven Music. H καριέρα της εκτινάσσεται και ο γνωστός επιχειρηματίας Κώστας Μπερτάκης της κάνει πρόταση  και βρίσκεται στο «Fantasia» μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ένα αναπάντεχο γεγονός όμως θα της αλλάξει όλη της την ζωή. Ο ξαφνικός θάνατος της μητέρας της πριν από δύο χρόνια θα αποτελέσει για την Βάσια τον λόγο να αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα καθώς για έναν ολόκληρο χρόνο πέφτει σε κατάθλιψη όπως εξομολογείται στην espresso:  «Είχα πολύ μεγάλο έρωτα με την μητέρα μου. Ήμασταν συνέχεια μαζί ερχόταν στα μαγαζιά που τραγουδούσα, πηγαίναμε μαζί στα ραντεβού για δουλειά, ήταν η κολλητή μου. Όταν η μητέρα μου έφυγε από την ζωή άνοιγα το στόμα μου να τραγουδήσω και με έπιαναν τα κλάματα. Για έναν χρόνο έπεσα σε κατάθλιψη. Κανείς δεν στάθηκε δίπλα μου, μόνο ο πατέρας μου και μια κολλητή μου. Συνεργάτες, φίλοι και συγγενείς με παράτησαν.»

Μετά από έναν χρόνο από τον θάνατο της μητέρας της και την κατάθλιψη που πέρασε η λαϊκή τραγουδίστρια κατάφερε να σταθεί και πάλι στα πόδια της, να επιστρέψει στο τραγούδι, να ερωτευτεί, αλλά και να παντρευτεί μέσα σε τρεις μήνες γνωριμίας με τον σύζυγό της Θανάση: «Δεν θα περάσει ποτέ η τεράστια απώλεια της μητέρας μου, απλά πρέπει να μάθω να ζω με αυτό. Πριν φύγει από την ζωή μου είχε πει να μην αφήσω ποτέ την δουλειά μου. Η παρουσία της ακόμη και από τον ουρανό μου έδωσε δύναμη ώστε να σταθώ και πάλι στα πόδια μου. Υπήρχα απλά, χωρίς να ζω. Την βλέπω μπροστά μου και μου γελάει, αυτό μου δίνει δύναμη να συνεχίζω. Από εκεί που δεν το περίμενα παντρεύτηκα μέσα σε τρεις μήνες. Ο σύζυγός μου είναι το στήριγμα μου. Η μητέρα μου θα ήθελε να με δει πολύ νυφούλα, αλλά από εκεί πάνω με βλέπει και χαίρεται. Ο Θανάσης ήταν η αιτία να δω ξανά την όμορφη πλευρά της ζωής και με έκανε να θυμηθώ πως είναι να είσαι ευτυχισμένος. Είναι στα σχέδια μας να κάνουμε σύντομα παιδάκια και οικογένεια.» μας αναφέρει συγκινημένη.

Η όμορφη τραγουδίστρια επαγγελματικά βρίσκεται στο πετυχημένο σχήμα στα «Λαδάδικα της Αθήνας» στο Γκάζι μαζί με τον Σώτη Βολάνη και τον Αλέκο Ζαζόπουλο σε ένα πλούσιο λαϊκό πρόγραμμα με φαγητό, ποτό και πολύ διασκέδαση: «Είμαστε όλοι μια ωραία παρέα χωρίς τίτλους και ταμπέλες. Η συνεργασία μου με τον Σώτη Βολάνη και τον Αλέκο Ζαζόπουλο είναι πολύ καλή, δεν υπάρχουν κόμπλεξ και ετικέτες. Μαθαίνω δίπλα τους και παίρνω πράγματα από αυτούς τους τραγουδιστές. Το σχήμα τα έχει όλα και είμαστε μια ομάδα που τα έχει όλα!»  μας αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πηγή: Espresso, Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …