Σάββατο , 20/04/2024

Ο καφές πλέον θεωρείται πασέ! Anti-coffee: Το νέο κίνημα στα Social Media που απορρίπτει τον καφέ και παρουσιάζει εναλλακτικά ροφήματα

Χωρίς αμφιβολία, η ύπαρξη του καφέ στο ντουλάπι της κουζίνας μας, θεωρείται δεδομένη, ενώ πολλοί άνθρωποι δηλώνουν πως θεωρούν αδύνατον το ξεκίνημα της ημέρας, χωρίς να πιουν ένα φλιτζάνι καφέ.

Ένα νέο κίνημα όμως, που ξεκίνησε από τα social media και συγκεκριμένα από το Instagram, θέλει να αποχωριστούμε τον αγαπημένο μας καφέ και να ξεκινάμε την ημέρα μας με εναλλακτικά ροφήματα που μάλιστα έχουν και ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό μας.

Πιο συγκεκριμένα, δεκάδες είναι οι χρήστες του Instagram, που παρουσιάζουν καθημερινά στους Followers τους διαφορετικά ροφήματα για να ξεκινήσουν την ημέρα τους και μάλιστα, κάνοντας live μεταδόσεις για να εξηγήσουν και τον τρόπο παρασκευής τους.

Πολλοί λοιπόν, συμβουλεύουν να αντικαταστήσουμε τον πρωινό μας καφέ με χυμούς φρούτων ή ακόμη και να γυρίσουμε στα παιδικά μας χρόνια, που δεν φεύγαμε για το σχολείο, αν δεν είχαμε πιει έστω ένα ποτήρι γάλα.

Άλλοι πάλι, ενστερνίζονται την νέα μόδα των βοτάνων και προτείνουν την εναλλακτική των διάφορων ροφημάτων που χωρίς αμφιβολία, μόλις έρθει ο χειμώνας, μπορούν να ανεβάσουν για λίγη ώρα την θερμοκρασία σου. Πιο αναλυτικά, ένα μικρό mix Βαλεριάνας με άλλα ευεργετικά συστατικά είναι η καλύτερη επιλογή.

Τέλος, το anticoffee κίνημα, προτείνει στους χρήστες του διαδικτύου, μία λύση αποτοξίνωσης, όπως το νερό ( παγωμένο ή όχι ) με λεμόνι. Ένα ρόφημα που θα σε τονώσει και παράλληλα θα απελευθερώσει τις καλά κρυμμένες τοξίνες του σώματός σου.

Δείτε επίσης

Patricia Sundari: Tantric massage (VIDEO)

Massage is a therapeutic practice that has been around for centuries and is known for …