Πέμπτη , 25/04/2024

Ο Λαζόπουλος στέλνει τον Κούγια στα δικαστήρια – Οι δηλώσεις του παρουσιαστή στο Open (VIDEO)

Eνα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές τον Αλέξη Κούγια και τον Λάκη Λαζόπουλο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζονταν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή. O γνωστός ποινικολόγος έπιασε από το λαιμό τον Λάκη Λαζόπουλο και του άσκησε φραστική επίθεση, δίνοντας έτσι συνέχεια σε μια κόντρα που κρατάει χρόνια. Ο Αλέξης Κούγιας σε ανακοίνωσή του επιβεβαιώνει το επεισόδιο, και το χαρακτηρίζει «μικρό μπροστά σε αυτά που του έχει κάνει».

Από την πλευρά του Λ. Λαζόπουλου υποστηρίζεται ότι δέχθηκε απρόκλητη βία στην οποία επέλεξε να μην απαντήσει. Ωστόσο προαναγγέλλει ότι θα πάει δικαστικά την υπόθεση και ζητά την παρέμβαση της Εισαγγελίας και του Δικηγορικού Συλλόγου. «Θα τα πούμε στα δικαστήρια», του απαντά ο δικηγόρος.

Σύμφωνα με ανάρτηση που έγινε στο σάιτ Altsantiri.gr «δεν είχαν περάσει ούτε πέντε λεπτά από την ώρα που είχαν καθίσει και ενώ επί σκηνής βρισκόταν η Δέσποινα Βανδή, ήρθε πίσω από το γνωστό συγγραφέα και ηθοποιό ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος τον έπιασε από το λαιμό, άρχισε να τον πιέζει στο πρόσωπο και να ουρλιάζει χρησιμοποιώντας τις γνωστές χυδαιότητες που τον χαρακτηρίζουν, ξετυλίγοντας παράλληλα τον επικίνδυνο και απειλητικό χαρακτήρα του. Ο Λάκης Λαζόπουλος ούτε καν σηκώθηκε από το κάθισμά του, δεν του απάντησε το παραμικρό…. Ο Αλέξης Κούγιας άσκησε ξεκάθαρη πισώπλατη βία, την οποία παρακολούθησαν σχεδόν άναυδοι όλοι οι θαμώνες του νυχτερινού κέντρου».

Κούγιας: «Εκτελούσε συμβόλαιο»

Μερικές ώρες μετά το γεγονός ο Αλέξης Κούγιας με δήλωσή του σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι ο Λ. Λαζόπουλος «εκτελούσε ένα συμβόλαιο ηθικής και επαγγελματικής μου καταστροφής», επειδή κατήγγειλε «το γνωστό παραδικαστικό κύκλωμα με δικηγόρους, ιερωμένους και επίορκους δικαστές, οι οποίοι ήταν φίλοι του» αλλά και επειδή «ήταν δικηγόρος μιας από τις μεγαλύτερες οικογένειες της Ελλάδος σε μια αντιδικία σε διεθνές επίπεδο και οι εντολείς του αναδείχθηκαν νικητές».

Υποστηρίζει μάλιστα ότι ο ίδιος ήταν ο «σωτήρας του στη γνωστή υπόθεση της θαλαμηγού Therapy στη Μύκονο», ενώ σημειώνει ότι ο Λ. Λαζόπουλος προσπαθεί να διαφημίσει τη νέα του εκπομπή. «Εφόσον επιθυμεί δικαστικές αντιδικίες, θα τα πούμε στα δικαστήρια, στα οποία εγώ θα τον οδηγήσω αυτή τη φορά για τα όσα έχει κάνει εις βάρος μου», σημειώνει, μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …