Τρίτη , 19/03/2024

Ο νέος φιλόδοξος επιχειρηματικός κατάλογος της Αθήνας έχει την υπογραφή του VIP Athens, από την Lilia Ivanok

Ένα φιλόδοξο διαφημιστικό project για επιχειρήσεις στην Αθήνα ξεκινάει από την εκδότρια Lilia Ivanok.

Το VIP Athens θα ξεκινήσει το 2020 να κυκλοφορεί ανά τρεις μήνες.

Ο Επιχειρηματικός κατάλογος VIP Athens ξεκινάει την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο 2020 και θα εκδίδεται ανά τρεις μήνες. Το 2020 αποτελεί για τον VIP Athens μια συναρπαστική αφετηρία για περισσότερα, σε όλους τους τομείς. Επενδύει στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου του και στη συνολική ανάπτυξη της δραστηριότητας του, με σημαντικό αριθμό κέντρων διανομής σε όλη την Αθήνα, εξυπηρετώντας επιχειρήσεις σε πολλαπλές ειδικότητες.

Το τεύχος πέραν των επιχειρήσεων τοποθετείται στα τραπέζια και διατίθεται στις reception των πιο διακεκριμένων εστιατορίων της Αθήνας, με αποδέκτες μια διευρυμένη δεξαμενή επιχειρήσεων – εν δυνάμει καταναλωτών υψηλού επιπέδου με σημαντική αγοραστική δύναμη με τους οποίους ενδεχομένως μέχρι σήμερα δεν είχατε επικοινωνία. Χαιρόμαστε να σχεδιάζουμε την καλύτερη διαφημιστική σας προβολή στην 1η και σε κάθε επόμενη έκδοση του VIP Athens BUSINESS CATALOGUE.

Η Lilia Ivanok κατέχει πτυχίο νομικής και νομικής πολιτικής, από το ίδρυμα «ΜΑUP» τμήμα Οικονομίας-Διαχείρισης Ουκρανίας, Πολωνίας.

Όσον αφορά την εργασιακή εμπειρία της, από το 2012 η Lilia Ivanok δημιούργησε περιοδικού “Lia Cher” στην Ουκρανία με θεματολογία επικαιρότητα, κοινωνικά γεγονότα, μόδα και γυναίκα, ενώ από το 2010, μετά τη συνεργασία της με διάφορους οίκους μόδας , δημιούργησε το δικό της πρακτορείο μοντέλων «Lia Models. Παράλληλα, εργάστηκε με τη Visa Center στην Ουκρανία για 3 χρόνια και συμμετείχε στη διαδικασία ανοίγματος και λήψης διαβατηρίων για τους πολίτες της Ουκρανίας, της Ρωσίας, της Λευκορωσίας και της Μολδαβίας.

Σήμερα πέρα από την διαχείριση του περιοδικού VIP Athens έχει αναλάβει τη θέση του PR Director στον Όμιλο Hellenic Seaplanes, στην Αθήνα και παράλληλα ασχολείται ως Business Partner στην εταιρεία «Future Cooperation» με τις Golden Visas.

https://www.vipathens.gr/?fbclid=IwAR1GTSHyEkqC3qhqndfIGaIrYlgLbLZNSKdJrl0cuIOFPMwjT5vZYFBgB3g

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …