Παρασκευή , 19/04/2024

Πηγαίνει Σκαϊ η Βίκυ Χατζηβασιλείου με “Δούρειο Ίππο” τον Αντώνη Κανάκη – Μεταγραφή “βόμβα” για την παρουσιάστρια;

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Η guest εμφάνιση της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη στον Σκαϊ, μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Είναι γνωστό πως οι σχέσεις της παρουσιάστριας με τον τηλεοπτικό σταθμό του Alpha, έχουν κλονιστεί με την Βίκυ να ρίχνει πολλές φορές τα “καρφιά” της κατά της διοίκησης, μετά την αλλαγή μέρας και ώρας μετάδοσης της εκπομπής της.  Επίσης η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενοχλημένη με την μείωση 30% του μισθού της που θα της γίνει από την ερχόμενη σεζόν εφόσον παραμείνει στο κανάλι.

Στο “Ράδιο Αρβύλα” της Δευτέρας η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε guest εμφάνιση με το ¨Πάμε Πακέτο.” Με αυτόν τον τρόπο σηματοδοτεί μια νέα ημέρα για την ίδια και το Πάμε Πακέτο που βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σκαι, για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σε όλο αυτό καταλυτικό ρόλο παίζει ο καλός φίλος της Βίκυς, Αντώνης Κανάκης, ο οποίος ως μεσολαβητής ανάμεσα στις δύο πλευρές θα τελέσει το “τηλεοπτικό πάντρεμα”. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι εφόσον η συμφωνία κλείσει την παραγωγή θα αναλάβει ο Αντώνης Κανάκης με την εταιρεία παραγωγής του Tony Productions.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …