Παρασκευή , 19/04/2024

Ποια είναι η “Τηλεοπτική Ελληνική” που κατέθεσε φάκελο για τηλεοπτική άδεια – Ο νέος Τηλεοπτικός Σταθμός που θα δούμε στους δέκτες μας

Σε απευθείας ανάθεση των τηλεοπτικών αδειών θα προχωρήσει το ΕΣΡ καθώς έξι εταιρείες κατέθεσαν φακέλους  για να διεκδικήσουν άδεια γενικού περιεχομένου πανελλαδικής εμβέλειας.

Πρόκειται για τους σταθμούς ΣΚΑΪ, Star, Alpha, Ant1, E και την εταιρεία Ελληνική Τηλεοπτική οι οποίοι προσήλθαν στα γραφεία του ΕΣΡ και κατέθεσαν φάκελο υποψηφιότητας μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Με βάση τα δεδομένα θεωρείται βέβαιο ότι για την μία από τις επτά άδειες που σίγουρα παραμένει κενή καθώς και για όποια προκύψει σε περίπτωση που απορριφθεί κάποιος φάκελος κατά την διαδικασία του ελέγχου, θα προκηρυχθεί νέος διαγωνισμός. Αυτό προβλέπει η προκήρυξη και αυτό θα γίνει άμεσα καθώς οι οδηγίες που έχει δώσει το ΕΣΡ είναι σαφείς.

Οριστικά εκτός αδειών άρα αντιμέτωπο πλέον με το λουκέτο είναι το Mega καθώς οι μέτοχοί του δεν κατέθεσαν όπως είχαν ενημερώσει άλλωστε φάκελο υποψηφιότητας.

Η “ελληνική Τηλεοπτική” που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του νεοσύστατου Ομίλου κύριο Μάκη Γιομπαζολιά  ανήκει στον Φίλιππο Βρυώνη, πρώην ιδιοκτήτη του Τηλεοπτικού Σταθμού Epsilon.

Σύμφωνα με τον κύριο Γιομπαζολιά η εταιρεία συστάθηκε πριν έναν μήνα και συμμετέχουν και επιχειρηματίες από την Κύπρο.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …