Πέμπτη , 18/04/2024

Ποιοι παίκτες ξεχώρισαν με το “καλημέρα” στο Survivor 2 και τα απίστευτα Νούμερα Τηλεθέασης (VIDEO)

Σε ένα δύσκολο στίβο, που ήθελε ταχύτητα, αντοχή και εν τέλει συγκέντρωση και καλό στόχο, οι παίκτες που συμμετείχαν στο πρώτο αυτό παιχνίδι (οι δυνατότεροι των δύο ομάδων) έδειξαν ότι το φετινό Survivor θα είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό θέαμα. Ο αγώνας ήταν ντέρμπι, με τους Μαχητές να προηγούνται μεν τις περισσότερες φορές, τους Διασήμους, όμως, να τους ισοφαρίζουν συνεχώς και να μην τους αφήνουν να πάρουν ανάσα. Μέχρι που έφθασαν στο 9-9…

Η νικήτρια ομάδα, αυτή των Μαχητών είχε στη διάθεσή της μια καλύτεη καλύβα, ένα έτοιμο υποτυπώδες κατάλυμμα, μαζί με sleeping bags και λάμπες. Οι ηττημένοι, οι Διάσημοι δηλαδή, είχαν μια ανολοκληρώτη καλύβα, την οποία πρέπει σιγά σιγά να φτιάξουν μόνοι τους, ενώ αναγκάστηκαν να κοιμηθούν κατευθείαν κάτω, στο σανίδι.

Οσο για το φαγητό όπως και πέρυσι οι προμήθειες που δόθηκαν και στις δύο ομάδες ήταν ελάχιστες. Συγκεκριμένα δόθηκαν από 150 γρ. ρύζι σε κάθε παίκτη και ελάχιστο λάδι για μια εβδομάδα.

Ετσι, ήδη από το πρώτο επεισόδιο είδαμε τους παίκτες να βγαίνουν προς αναζήτηση… καρυδών… Οι Διάσημοι μάλιστα, στην προσπάθειά τους να βρουν φύλλα και ξύλα για να ολοκληρώσουν την καλύβα τους, αλλά και να εξασφαλίσουν τις πρώτες τους καρύδες έκοψαν ένα ολόκληρο δέντρο!

Από τους παίκτες που με το «καλημέρα» έδειξαν ότι αποτελούν δυνατά, αγωνιστικά χαρτιά του Survivor 2, ήταν ο Νικόλας Αγόρου, ο Ηλίας Γκότσης, ο Χάρης Γιακουμάτος, η Μελίνα Μεταξά και… έκπληξη η Ντάρια Τουρόβνικ. Από τους Διασήμους, από την άλλη ξεχώρισαν ο Μιχάλης Μουρούτσος, ο Στέλιος Κρητικός, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, ο Γιάννης Τσίλης και η Κατερίνα Δαλάκα.

Ισως η μόνη παίκτρια που από την πρώτη ημέρα εμφανίστηκε πιο αδύναμη, η Ελένη Χατζίδου…

Η τηλεθέαση του Survivor 2 στην πρεμιέρα, έκανε 44,8% στο γενικό σύνολο και 55,6% στο δυναμικό κοινό και κατάφερε να φτάσει σε τέταρτο 21:30 με 21:45 στο 60,8%!

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …