Παρασκευή , 29/03/2024

Πολιτικοί, Παρουσιαστές, Τραγουδιστές, Manager – Οι φωτογραφίες του Ριχάρδου με τους διάσημους “φίλους” του

Του: Άκη Τσακίρη 

Μπορεί να έσκασε σαν βόμβα στα δημοσιογραφικά γραφεία η είδηση πως ο τηλεοπτικός ενεχυροδανειστής “Ριχάρδος” πρόκειται να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη με πολύ βαριές κατηγορίες, αλλά όπως φαίνεται τα γούστα του ήταν πολύ ακριβά, όσο και οι διάσημοι “φίλοι” του.

Φυσικά, μπορεί ο τηλεοπτικός ενεχυροδανειστής να μην έχει κάνει δηλώσεις ακόμη για όλα όσα συμβαίνουν, αλλά έχει αφήσει την σελίδα του στο Facebook να κάνει από μόνη της αποκαλύψεις που ίσως μέχρι σήμερα αγνοούσαν όλοι.

Όπως φαίνεται στο προφίλ του στο Facebook, ο Ριχάρδος είναι μεγάλος φαν του χουντικού Στυλιανού Παττακού, “φίλος” του Γεράσιμου Γιακουμάτου, Σπύρου Ρέβη της Βέρας Λάμπρου και του Μένιου Φουρθιώτη, ενώ έχει μία τεράστια αδυναμία στην σαμπάνια ΜΟΕΤ. Τα ακριβά γούστα του Ριχάρδου και το χρυσό τηλέφωνο έγιναν viral στο twitter, αμέσως μετά την είδηση της σύλληψής του κατά την τεράστια αστυνομική επιχείρηση εξάρθρωσης σπείρας λαθρεμπόρων χρυσού. Στο σημείο αυτό οφείλουμε να αναφέρουμε ότι τα διάσημα πρόσωπα που φωτογραφήθηκαν με τον Ριχάρδο δεν φέρουν καμία ευθύνη.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …