Παρασκευή , 19/04/2024

Πρεμιέρα για την πετυχημένη εκπομπή “Μιλάμε Ελεύθερα” στην ΕΡΤ3 – Ποιοι θα είναι οι πρώτοι διάσημοι καλεσμένοι του Χάρη Αρβανιτίδη

Για τρίτη τηλεοπτική χρονιά επανέρχεται το βραδινό talk show της ΕΡΤ3 ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ με τον Χάρη Αρβανιτίδη.
Κάθε εβδομάδα ο Χάρης Αρβανιτίδης φιλοξενεί δημοφιλείς προσωπικότητες αλλά και ανθρώπους που έχουν να «αποκαλύψουν» πολλές και άγνωστες πτυχές για το έργο και την πορεία της ζωής τους. Μία εκ βαθέων κουβέντα χωρίς στεγανά και προκαταλήψεις με επίκεντρο τον άνθρωπο.
Φέτος η εκπομπή ανοίγει τα φτερά της και εκτός από τη Θεσσαλονίκη γυρίσματα θα γίνονται και στην Αθήνα
Ήδη τον περασμένο μήνα ο Χάρης Αρβανιτίδης και οι συντελεστές της εκπομπής βρέθηκαν για μία εβδομάδα στην πρωτεύουσα για το γύρισμα των πρώτων επεισοδίων.
Τα γυρίσματα έγιναν στο Black Duck Garden στην πλατεία Κλαυθμώνος και στο Moorings Bar Restaurant στη Βουλιαγμένη. 
Το Label Νews βρέθηκε στα γυρίσματα και απαθανάτισε στιγμιότυπα από τα παρασκήνια και την προετοιμασία με τους καλεσμένους.
Καλεσμένοι Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Αρβανίτη, Ευσταθία, Ηρώ Μουκίου, Θανάσης Κουρλαμπάς, και ο πολυγραφότερος σύγχρονος θεατρικός συγγραφέας Γιώργος Μανιώτης.
Η Ηρώ Μουκίου καλωσόρισε τον Χάρη στην Αθήνα με ένα δώρο έκπληξη: ένα κρυστάλλινο γούρι, με την αναπαράσταση ενός κλαδιού ελιάς που είναι και το σύμβολο της Αθήνας.
Στο διάλειμμα των γυρισμάτων με τη Σοφία Αρβανίτη, εμφανίστηκε νωρίτερα από την καθορισμένη ώρα και ο Σπύρος Μπιμπίλας και δεν έχασε την ευκαιρία να μπει στο πλατό των γυρισμάτων για μια σύντομη κουβέντα με τον Χάρη και την Αρβανίτη. Η Σοφία Αρβανίτη, ήρθε στα γυρίσματα πολύ ευδιάθετη και έτοιμη να απογειωθεί με την καινούργια δισκογραφική της δουλειά, όπως έλεγε με καμάρι.
Στο διάλειμμα των γυρισμάτων με την Ευσταθία, χαλαρώσαμε αρμενίζοντας το απέραντο γαλάζιο.
Ο Δημήτρης Πιατάς είναι φιλοξενούμενος του Χάρη Αρβανιτίδη στην πρεμιέρα της εκπομπής «ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ». Ο δημοφιλής ηθοποιός «ξετυλίγει» την 50ετή καλλιτεχνική διαδρομή του στο θέατρο, την τηλεόραση και τον κινηματογράφο, μιλά για τους φόβους, τις αγωνίες αλλά και τις προσδοκίες του. Σχολιάζει τα κοινωνικά φαινόμενα της εποχής, στηλιτεύει τα «κακώς κείμενα» και αποκαλύπτει τα σχέδια και τα όνειρά του για το μέλλον.
Στο δεύτερο επεισόδιο ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης είναι φιλοξενούμενος του Χάρη Αρβανιτίδη στην εκπομπή «ΜΙΛΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ» της ΕΡΤ3. Ο δημοφιλής Θεσσαλονικιός ηθοποιός και εμπνευστής-δημιουργός του σατιρικού μουσικοθεατρικού σχήματος «ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ» που έγραψε ιστορία, μιλά για την καλλιτεχνική πορεία του… από τη Θεσσαλονίκη μέχρι την Αθήνα. Αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές και περιστατικά που καθόρισαν την εξέλιξή του στο θέαμα και το θεατρικό σανίδι και μας αποκαλύπτει τις προτεραιότητες και τα σχέδιά του για το μέλλον.
Επιμέλεια-Παρουσίαση: Χάρης Αρβανιτίδης, Σκηνοθεσία: Χρύσα Νίκου, Διεύθυνση Παραγωγής: Βίλλυ Κουτσουφλιανιώτη

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …