Παρασκευή , 29/03/2024

Προκαλεί και πάλι ο TUS παρουσιάζοντας τον Μέγα Αλέξανδρο με κοκαϊνες σε όργια!

Ο ράπερ TUS μας έχει συνηθίσει στις προκλήσεις, αλλά αυτή τη φορά… το τερμάτισε! Στο νέο του τραγούδι «Alexander the Great», παρουσιάζεται ως παρακμιακός  Μέγας Αλέξανδρος, που περιβάλλεται από ένα χαρέμι ημίγυμνων γυναικών και σχηματίζει τον ήλιο της Βεργίνας με… κοκαΐνη!

Ο ράπερ συνειδητά προκαλεί, θέλοντας να εκμεταλλευτεί το φορτισμένο κλίμα που προκάλεσε η έγκριση της Συμφωνίας των Πρεσπών για μεγάλη μερίδα των Ελλήνων.

Στις σκηνές του βιντεοκλίπ βλέπουμε τον ίδιο τον TUS ως Μέγα Αλέξανδρο με χρυσό δάφνινο στεφάνι, λευκή αρχαιοελληνική χλαμύδα και κόκκινη βασιλική μπέρτα να περιβάλλεται από ημίγυμνες γυναίκες που τον χαϊδεύουν και χαϊδεύονται μεταξύ τους σε ένα τζακούζι, χύνοντας κρασί στο στόμα τους, σε ένα αληθινά διονυσιακό όργιο.

Στο βίντεο υπάρχει, επίσης, ένα πλάνο, όπου ο Tus κρατάει έναν δίσκο, πάνω στον οποίο έχει σχηματίσει με κοκαΐνη το αστέρι της Βεργίνας. «Alexander the Great, cocaine my play (σ.σ.: «η κοκαΐνη είναι το παιχνίδι μου») τραγουδά ο «Μέγας Αλέξανδρος», πιάνοντας μάλιστα και τη μύτη του σε κάθε αναφορά του στο ναρκωτικό, για όσους δεν έπιασαν το υπονοούμενο.

Παρά την προκλητικότητά του – ή ίσως εξαιτίας της, το βίντεο πάει «σφαίρα» στο Youtube, καθώς μέχρι στιγμής τα like είναι περίπου 12.000 έναντι 1.300 dislike. Τα views μέσα σε μια μέρα έφτασαν τις 170.000 και το έφεραν στο #6 των τάσεων του Youtube.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …