Σάββατο , 20/04/2024

Προκαλεί και πάλι η “παρουσιάστρια του κολλαγόνου” και μέλος της Ν.Δ Έλλη Παπαγγελή: “Oι Παοκτσήδες θα πάνε να πολεμήσουν μαζί με τους Βούλγαρους!”, Ζητούν από τον Κούλη να την διαγράψει Σήμερα!

Μία προκλητική ανάρτηση, η οποία προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Έλλη Παπαγγελή.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια, η οποία είναι και γνωστή ΟΝΝΕΔίτισσα, ανήρτησε ένα άρθρο για το δημοψήφισμα οπαδών του ΠΑΟΚ, το οποίο αναφέρει ότι “Αν τιμωρηθούμε, δεν…πάμε στον πόλεμο σε περίπτωση επιστράτευσης”.

“Θα πάνε, αλλά με το βουλγάρικο στρατόπεδο”, σχολίασε το γνωστό μοντέλο, προκαλώντας την έντονη αντίδραση των οπαδών του ΠΑΟΚ, οι οποίοι ξεκίνησαν να τη “στολίζουν” σε παλαιότερες φωτογραφίες της στο instagram.

Nα σημειωθεί πως ήδη αρκετά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας από τη Θεσσαλονίκη καλούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να την «παραιτήσει».

Δείτε επίσης

Νεφέλη Αγκυρίδου: Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη Ραφήνα με την παράταξη «Δύναμη Ανάπτυξης»

Η διευθύντρια των διαδικτυακών μέσων του Star Channel Νεφέλη Αγκυρίδου κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη …