Παρασκευή , 19/04/2024

Πώς η έξοδος της τελευταίας στιγμής, μπορεί να καταλήξει στο πιο συγκλονιστικό και όμορφο βράδυ της ζωής σου …

Κάθε φορά που είναι να καταλήξουμε σε κάποιο μαγαζί είτε για καφέ , είτε για ποτό με την παρέα μας, ξεκινάμε μια ολόκληρη διαδικασία είτε μέσω social media, είτε μέσω τηλεφώνου προκειμένου να κανονίσουμε μέρος και ώρα συνάντησης.

Στην ουσία ακολουθάμε ένα πρόγραμμα το οποίο πρέπει να βολεύει όλη την παρέα μας μέχρι να καταλήξουμε σε κάποιο μαγαζί και να περάσουμε την μέρα μας η το βράδυ μας, βλέποντας αγαπημένα πρόσωπα και μαθαίνοντας νέα τους. Στο σύνολο όλη αυτή η ενέργεια ακούγεται πολύ ωραία σαν εικόνα, εσείς και οι φίλοι σας να διασκεδάζετε σε κάποιο στέκι, αλλά πόσες φορές έχετε νιώσει πραγματική διασκέδαση;

Πόσες φορές κάποια προγραμματισμένη έξοδο σας σας έκανε να νιώθετε τόσο όμορφα που να μην θέλετε να φύγετε και η ώρα να περνάει δίχως να το καταλαβαίνετε από ευχαρίστηση;  Το ότι βρισκόμαστε κάπου με την παρέα μας , δεν σημαίνει απαραίτητα πως κάθε φορά είναι το ίδιο όμορφα. Μια λάθος τοποθεσία, μια λάθος συνεννόηση η κάποιος αγενής σερβιτόρος  στο μαγαζί που επιλέξαμε, είναι αρκετά για να στραβώσουμε και να χαλάσει η ψυχολογία μας αμέσως.

Έχετε ακούσει ποτέ την φράση ‘’Τα καλύτερα έρχονται από εκεί που δεν τα περιμένεις;’’  Αν ναι, τότε είμαι σίγουρη πως θα καταλάβετε και τον λόγο. Την στιγμή που νιώθουμε μόνοι, και βαριόμαστε σκεπτόμενοι πως να περνάνε όσοι έχουν βγει, ενώ εμείς σαπίζουμε στον καναπέ του σπιτιού μας, ξαφνικά μας καλεί η κολλητή/ος μας προκειμένου να μας ξεσηκώσει για μια νυχτερινή βόλτα, όπου φυσικά αποδεχόμαστε δίχως δεύτερη σκέψη, και έτσι απλά, γρήγορα και ξαφνικά βρίσκεστε έξω περνώντας όμορφες στιγμές στην πόλη σας.

Το ίδιο συμβαίνει και με όλα εκείνα τα ξαφνικά της τελευταίας στιγμής που κανόνισες με τους φίλους σου και κατέληξαν να είναι στα καλύτερα στέκια, αλλά και στη λίστα με τα καλύτερα βράδια σου. Διότι το να μην περιμένεις κάτι και να συμβαίνει, είναι μαγεία και πάντα φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλωστε μερικά πράγματα στη ζωή δεν θέλουν πρόγραμμα, αλλά αυθορμητισμό και επιλογές της τελευταίας στιγμής.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …