Δευτέρα , 29/04/2024

Πώς να επανέλθεις όσο πιο «ανώδυνα» στην δουλειά και στην ρουτίνα μετά τις Γιορτές και την άδεια

Οι γιορτές τελείωσαν κι εσύ είσαι ακόμη με το ποτό στο χέρι δίπλα στο πελώριο χριστουγεννιάτικο δέντρο που για μια ακόμη χρονιά δεν κατάφερε να λάμπει όσο το μοναδικά μοναδικό ντύσιμο σου. Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Τελειώνουν για να ξεκινήσουν ακόμη καλύτερα.

Έτσι και οι γιορτές. Μπορεί να τελείωσαν πιο γρήγορα απ’ ότι υπολόγιζες αλλά σίγουρα σου έδωσαν την ενέργεια που έλειπε Το τελευταίο διάστημα από τη ζωή σου για να κάνεις μια καινούργια αρχή. Την ενέργεια που ,παραδόξως, πήγαζε από συνήθειες που πρέπει σιγά σιγά να κόψεις για να έρθεις κοντά στην πραγματικότητα.

Τα χριστουγεννιάτικα γλυκά σίγουρα έπαιξαν σημαντικό ρόλο σε αυτό αλλά ήρθε η στιγμή να τα αποχαιρετίσεις παρέα με όλες τις λιχουδιές που έφαγες σαν να μην υπάρχει αύριο στο Πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν. Τα γυμναστήρια είναι ανοιχτά και έτοιμα να σε υποδεχτούν. Βάλε φόρμες και τρέχα γιατί δεν θα προλάβεις!

Θυμάσαι πόσα ποτά, για να μην πω μπουκάλια, ήπιες φέτος; Φυσικά και όχι αφού μετά τα Χριστούγεννα δεν θυμάσαι καν σε πόσα πάρτυ πήγες. Κρύψε ό,τι έμεινε ,αν έμεινε, γιατί το χριστουγεννιάτικο κλίμα πέρασε και πλέον δεν θα δικαιολογείσαι.

Ωραίο το ξενύχτι αλλά η δουλειά δυστυχώς δεν ξεκινάει μετά τις 12 το μεσημέρι. Καιρός, λοιπόν, να βάλεις ένα στοπ και σε αυτό γιατί αν συνεχίσεις λίγο ακόμη οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας θα σε απογοητεύσουν σύντομα.

Δύσκολο έργο αλλά το πολλά υποσχόμενο 2018 θα σε βοηθήσει για μια ακόμη χρονιά να τα καταφέρεις. Και μπορεί το διάλειμμα να ήταν μικρό αλλά σίγουρα τα αγαπημένα σου πρόσωπα το έκαναν αρκετό για να ξεκινήσεις μια δημιουργική χρονιά. Σβήσε, λοιπόν, τα λαμπάκια από το χριστουγεννιάτικο δέντρο και άναψε τα δικά σου, φώτισε τον δρόμο σου και λάμψε όσο ποτέ άλλοτε!

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …