Παρασκευή , 29/03/2024

Πώς πέρασαν οι Διάσημοι τις διακοπές τους τα Χριστούγεννα – Οι ευχές και οι φωτογραφίες στα social media

Πολλοί είναι οι επώνυμοι που μοιράζονται μέσα από τα social media στιγμές από την καθημερινότητά τους αποκτώντας έτσι μια διαδραστικότητα και μια επικοινωνία με τους ακόλουθούς τους.

Αυτό έκαναν επώνυμοι τις προηγούμενες μέρες που με post στο Instagram έστειλαν ευχές στο κοινό τους.

Ελένη Μενεγάκη

Τη δική της χριστουγεννιάτικη φωτογραφία ανέβασε πριν μια εβδομάδα η Ελένη Μενεγάκη δίπλα στον Άγιο Βασίλη γράφοντας: «Χρόνια πολλά».

Τατιάνα Στεφανίδου

Η λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η Τατιάνα Στεφανίδου την ημέρα των Χριστουγέννων έγραφε: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους υγεία και ευτυχία να θυμάστε ότι τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης! Δώστε απλόχερα την αγάπη σας στους ανθρώπους σας»

Κατερίνα Καινούργιου

Η παρουσιάστρια που είναι πολύ ενεργή στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της με τον σκύλο της, Cookie μπροστά στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και έγραψε: «Ανήμερα Χριστούγεννα… Ίσως να έχετε κουραστεί να δέχεστε ευχές που ποτέ δεν πραγματοποιούνται όμως γιατί η αξία τους είναι ανεκτίμητη και η ύπαρξή τους στόχος που αργά ή γρήγορα θα κατακτηθεί αρκεί να έχετε υγεία και να το θέλετε πραγματικά… Καλά Χριστούγεννα αγάπες μου»

Ζέτα Μακρυπούλια

Φωτογραφία από νυχτερινή έξοδο ανέβασε η παρουσιάστρια για να ευχηθεί στο κοινό της. «Χρόνια πολλά ρε παιδιά δεν είπαμε..!!! Καλά Χριστούγεννα σε όλους πάντα με αγαπημένα πρόσωπα!!», έγραφε η λεζάντα της.

Ευαγγελία Αραβανή

Με την αδερφή της ποζάρει στη φωτογραφία η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας μέσω της οποίας έστειλε ευχές γράφοντας: «Χρόνια πολλά σε όλους!!! Καλά Χριστούγεννα με υγεία! Να είστε πάντα με ανθρώπους που αγαπάτε και σας αγαπούν αληθινά»

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …