Πέμπτη , 25/04/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: “Κόβει” ο Ιβάν Σαββίδης την Χριστίνα Λαμπίρη από το Epsilon; Όλη η αλήθεια …

Πολλά έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες για την επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη στο Epsilon. Ανάμεσα σε αυτά και ότι κόβεται η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, ότι ο Ρώσος επιχειρηματίας την έχει βάλει σε “μαύρη λίστα” και πώς ήταν η μόνη παρουσιάστρια που δεν πήγε στην ομιλία του στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού.

Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Ο Ιβάν Σαββίδης όταν επισκέφτηκε τους εργαζόμενους του Epsilon, η Χριστίνα Λαμπίρη είχε ζωντανή εκπομπή στον τηλεοπτικό αέρα. Καταλαβαίνουμε συνεπώς ότι θα ήταν ανέφικτο να είναι ταυτόχρονα και στην ομιλία του Ιβάν και στην εκπομπή της.

Ακόμη περισσότερο η έμπειρη παρουσιάστρια στο διάλειμμα της εκπομπής της πήγε να δει και να συναντήσει τον επιχειρηματία έστω και αν χρόνος ήταν λίγος. Επίσης ο κ. Ιβάν Σαββίδης πέρασε από το τηλεοπτικό πλατό της παρουσιάστριας, όταν ήταν στον αέρα, χαιρετώντας όλους του συνεργάτες της, με χαμόγελο και πολύ καλή διάθεση.

Τέλος, η Χριστίνα Λαμπίρη θα βγάλει πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα τις Ημέρες των Χριστουγέννων ζωντανά στον τηλεοπτικό “αέρα” με πολλούς σπουδαίους καλλιτέχνες. Άραγε όταν μια εκπομπή κόβεται, επιλέγεται από την διεύθυνση του σταθμού να βγάλει το εορταστικό πρόγραμμα της χρονιάς;

Και επειδή είναι καλό πριν κάποιοι συνάδελφοι γράψουν, να σκέφτονται πώς υπάρχουν άνθρωποι και οικογένειες που ανησυχούν για τις δουλειές τους και μην μείνουν στον “δρόμο” σε μια εποχή που τα media πλήττονται από τεράστια ανεργία.

Θα πρέπει οπότε να είμαστε προσεχτικοί στο τι γράφουμε ανυπόστατα, μόνο και μόνο για μερικά “κλικ”, διότι σημαντικότερο όλων είναι ο ανθρώπινος παράγοντας και η συναδελφική αλληλεγγύη.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …