Παρασκευή , 19/04/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Οι πρώτες αντιδράσεις των διάσημων που εμπλέκονται στο κύκλωμα Κοκαϊνης – Το ξέσπασμα της ηθοποιού, η κατάσταση σοκ του Παρουσιαστή και η επιστολή στα Media του επιχειρηματία

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης, Κυριάκος Θεοδοσίου

Άνω κάτω είναι τις τελευταίες μέρες η ελληνική showbiz μετά την αποκάλυψη της δράσης επωνύμων που φέρονται να συμμετέχουν σύμφωνα με την δικογραφία σε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών στο Κολωνάκι που θέλει ως εμπλεκόμενους πασίγνωστους παρουσιαστές, ηθοποιούς και μοντέλα.

Πολλά ακούγονται και ακόμα περισσότερα γράφονται για τους ανθρώπους του χώρου της λάμψης και της τηλεόρασης που εμπλέκονται στο κύκλωμα με πολλά δημοσιεύματα να αναφέρουν συγκεκριμένα ονόματα.

Με αγωγές και μηνύσεις όμως θα απαντήσουν πολλοί από τους επώνυμους που είδαν τα ονόματα και τα πρόσωπα τους να φιγουράρουν σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας.

Συγκεκριμένα τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει στου ιδιοκτήτες του σούσι bar στο Κολονάκι που γινόταν η διακίνηση της κόκας.

Η πασίγνωστη σέξι ηθοποιός, ο διάσημος παρουσιαστής, ο γιος της γνωστής ηθοποιού και ο επιχειρηματίας αντέδρασαν μόλις έχει η διαρροή των ονομάτων τους σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας.

Συγκεκριμένα η γνωστή ηθοποιός από χτες έχει κλειστό το κινητό της τηλέφωνο, όπως έχει γίνει γνωστό σε κλειστό κύκλο, βρίσκεται σε κρίση πανικού, απειλώντας θεούς και δαίμονες για αυτούς που θα αναφερθούν και θα γράψουν το όνομά της.

Το μεγαλύτερο σοκ φαίνεται να το έχει πάθει ο παρουσιαστής πρωινής εκπομπής ο οποίος δεν μιλιέται. Με το ζόρι κατάφερε να «βγάλει» σήμερα την εκπομπή, καθώς από το πρωί όταν είδε το πρόσωπό του να φιγουράρει στα μανταλάκια βρίσκεται σε κατάσταση αμόκ. Οι συνάδελφοί του και συμπαρουσιαστές της εκπομπής βρίσκονται στο πλευρό του προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν.

Ξεκάθαρο μήνυμα περνάει στα ΜΜΕ ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, πρώην συντρόφος της Κατερίνας Καινούργιου ο οποίος ξεσπά κατά της εφημερίδας που έβγαλε το όνομά του ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση, στέλνοντας επιστολή στα ΜΜΕ ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται για συνωνυμία και δεν έχει καμία σχέση με τους εμπλεκόμενους.

Βασίλης Σταθοκωστόπουλος:

«Με την παρούσα επιστολή σας ενημερώνω ότι με έκπληξη, μεγάλη αγανάκτηση και οργή αντίκρισα φωτογραφία μου στο σημερινό εξώφυλλο της εφημερίδας «ΜΑΚΕΛΕΙΟ» με τίτλο «ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΚΟΚΑΣ» συνδέοντας αυθαίρετα και αβάσιμα το όνομα μου με την συγκεκριμένη εγκληματική πράξη, ενώ ουδεμία σχέση έχω με τέτοιες συνήθειες και δραστηριότητες.

Επειδή το πρόσωπο που αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα έχει απλώς το ίδιο ονοματεπώνυμο με εμένα, ανήκει σε άλλη οικογένεια επομένως αυθαίρετα και εσφαλμένα έχει δημοσιεύσει φωτογραφία μου. Θα ήθελα δε να διευκρινιστεί ότι τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου δεν συνεργαζόμαστε επιχειρηματικά με τον κύριο Βασίλειο Σταθοκωστόπουλο και το μόνο κοινό στοιχείο μας είναι η συνωνυμία.

Η εν λόγω δημοσίευση είναι καθ’ όλα συκοφαντική για το πρόσωπο μου και την οικογένεια μου με επιβλαβείς προεκτάσεις για την επιχειρηματική μου φήμη καθότι θέλει να εμπλέκομαι σε κύκλωμα κοκαΐνης, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στην επαγγελματική μου υπόσταση.

Προκειμένου να αποτραπεί τυχόν αναπαραγωγή του εν λόγω δημοσιεύματος και της ψευδούς αναφοράς του στο πρόσωπο μου από όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και μέσα κοινωνικής δικτύωσης σας παρακαλούμε πολύ όπως λάβετε σοβαρά υπ΄ όψιν την παρούσα και απέχετε από την αναδημοσίευση τέτοιων ψευδών ειδήσεων και συνδέσεων του ονόματος μου με την εγκληματική συμπεριφορά που αναφέρεται το εν λόγω δημοσίευμα, κατά του εκδότη του οποίου θα καταθέσουμε μηνύσεις και αγωγές.»

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …