Σάββατο , 20/04/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ LABEL NEWS: Με ακόμη περισσότερο Gossip και «κλειδαρότρυπα» έρχεται η Κατερίνα Καινούργιου – Το «κύκνειο άσμα» της παρουσιάστριας λίγο πριν την εποχή Σαββίδη

Οι αλλαγές στο κανάλι του Περιστερίου δεν έχουν τέλος μετά την επίσημη αγορά του σταθμού Epsilon από τον επιχειρηματία Σαββίδη. Μπορεί πρώτοι εδώ να μάθατε ότι η Χριστίνα Λαμπίρη αλλάζει την εκπομπή της τελευταία στιγμή, για να είναι σίγουρη ότι θα βρίσκεται και στο πρόγραμμα της νέας τηλεοπτικής εποχής “Σαββίδη” που θα ισχύει από 1 Ιανουαρίου, αλλά όπως φαίνεται και η Κατερίνα Καινούργιου ήδη έχει ξεκινήσει τα δικά της “μερεμέτια” στο “Φτιάξε Καφέ να στα πω”.

Πιο συγκεκριμένα, ασφαλής πληροφορίες μου αναφέρουν πως η ξανθιά παρουσιάστρια που έκλεισε την περσινή σεζόν με αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης για την δυναμική του σταθμού, βρίσκεται στα γραφεία του Epsilon πριν καν από την προγραμματισμένη ημερομηνία και μαζί με τους συνεργάτες της αλλάζουν ολοκληρωτικά την εκπομπή.

Και πρόκειται για μία εκπομπή που σίγουρα θα συζητηθεί, μιας και θα μας γυρίσει πολλά χρόνια πριν και πιο συγκεκριμένα στην εποχή της “κλειδαρότρυπας” που αγάπησε υπερβολικά η ελληνική τηλεόραση περίπου στο 2000. Καλά καταλάβατε αγαπημένοι τηλεθεατές. Η Κατερίνα Καινούργιου φέρνει την κίτρινα πλευρά της ζωής και πάλι μπροστά στις κάμερες και για να είμαστε απόλυτα ειλικρινής, είχε ξεκινήσει να δίνει δείγματα από την περσινή σεζόν.

Είναι επίσημο! Οι “οικογενειακές ιστορίες” που ο κάθε πικραμένος σήκωνε το τηλέφωνο και έλεγε στον αέρα της εκπομπής τα οικογενειακά του προβλήματα, εξελίσσονται. Οι πρωταγωνιστές κάποιες φορές θα βρίσκονται στο studio για να πουν το πρόβλημά τους και όχι τηλεφωνικά. Θέλουν λοιπόν live καταστάσεις κλειδαρότρυπας και όχι τις απλές του τηλεφώνου όπως φαίνεται. Αξίζει να σημειωθεί λοιπόν πως αυτή η εκπομπή όχι μόνο θα μας θυμήσει παλιές καλές εποχής “Κους Κους”, αλλά και εποχές “Ανδρέα Μικρούτσικου” με το “Από καρδιάς”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Καινούργιου θέλει να μπει στη μάχη της τηλεθέασης από την πρεμιέρα κιόλας της εκπομπής, μιας και όπως φαίνεται, θέλει να χαρίσει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα στον σταθμό για να νιώσει και εκείνη ήρεμη, πως μετά την αλλαγή της διοικήσεως θα παραμείνει στη θέση της και δεν θα μεταφερθεί στο κανάλι extra, όπως ήδη ακούγεται πως θα συμβεί στους εργαζόμενους της ψυχαγωγίας.

Αν αναρωτιέστε για την στήλη gossip, εκεί τα πράγματα περιπλέκονται. Μπορεί η εποχή “Σαββίδη” να θέλει ότι ήθελε και ο ΣΚΑΙ από την Χριστίνα Λαμπίρη, ( δηλαδή μία ελεγχόμενη ψυχαγωγία ) αλλά η Κατερίνα Καινούργιου δεν το άκουσε καλά αυτό όπως φαίνεται και το “Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω”, θα γνωρίσει μεγάλες στιγμές κουτσομπολιού και μάλιστα… δεν θα μας κάνει εντύπωση, αν το στούντιο παραμείνει στο χρώμα του κίτρινου. Θα ταιριάζει με το concept.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …