Παρασκευή , 29/03/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ LABEL NEWS: Οι «μαλωμένοι» Πέγκυ Ζήνα και Γιάννης Πλούταρχος κάνουν περιοδεία στο εξωτερικό – Το ψεύτικο δημοσίευμα που εξόργισε τους δυο αγαπημένους καλλιτέχνες

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης

Με έκπληξη διαβάσαμε σε συγκεκριμένο blog δημοσιογράφου ότι ο Γιάννης Πλούταρχος έχει μαλώσει με την Πέγκυ Ζήνα και ότι οι σχέσεις είναι κακές μεταξύ τους μετά την περσινή τους συνεργασία στο Ποσειδώνιο.

Αφ’ ενός οι δύο καλλιτέχνες πέρσι έσκισαν στο νυχτερινό κέντρο και αφετέρου συνεχίζουν ακόμη να συνεργάζονται μαζί. Σε επικοινωνία που είχαμε με το στενό φιλικό περιβάλλον της τραγουδίστριας μας επιβεβαίωσε πώς σε καμία περίπτωση δεν ισχύει κάτι τέτοιο και ότι αυτά είναι γελοιότητες για να κάνει κάποιος δημοσιογράφος εσκεμμένα ντόρο και ίντριγκα.

Και για του λόγου το αληθές, οι δύο αγαπημένοι τραγουδιστές έχουν κανονισμένη περιοδεία στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στις 2 Οκτωβρίου στο Μόναχο, 27-28 Οκτωβρίου στην Κύπρο και 4 Νοεμβρίου στην Φρανκφούρτη.

Τόσο «μαλωμένοι» και «μαλλιά κουβάρια» είναι λοιπόν οι δύο καλλιτέχνες που κανονίζουν μαζί περιοδεία συνεχίζοντας την συνεργασία τους.

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …