Πέμπτη , 28/03/2024

ΡΕΠΟΡΤΑΖ LABEL NEWS: O Αντώνης Κανάκης «Πετάει» εκτός ΑΝΤ1 Σερβετά, Κιούση και Στάθη – Αυτό είναι το νέο Concept εκπομπής που θα κάνει μόνος του ο Παρουσιαστής – Τέλος οι Ράδιο Αρβύλα

Ρεπορτάζ: Άκης Τσακίρης

Οι αλλαγές στην ελληνική τηλεόραση δεν σταματούν να μας αφήνουν με το στόμα ανοιχτό και ειδικά λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν για τις περισσότερες εκπομπές των τηλεοπτικών σταθμών.

Μετά την ολοκληρωτική αλλαγή στο πρόγραμμά του, την επέλαση των Nomads και το τέλος των talent shows από το πρόγραμμα του Ant1, το καμπανάκι χτυπάει για τους “Ράδιο Αρβύλα”, αλλά όχι για όλους.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις εκ των τεσσάρων παρουσιαστών της βραδινής σατιρικής εκπομπής που χάρισε τρομερά νούμερα τηλεθέασης, μένουν εκτός και την θέση τους παίρνει ο Αντώνης Κανάκης ( εκείνος δηλαδή που απέμεινε από το τσουνάμι των αποχωρήσεων ), με ένα όχι και τόσο καινούριο project για το πρόγραμμα του σταθμού.

Οι υπεύθυνοι προγράμματος του καναλιού, θέλουν τον Αντώνη Κανάκη, να παρουσιάσει στο κοινό ένα διαφορετικό προφίλ από εκείνο του σατιρικού συντονιστή μία εκπομπής. Πιο συγκεκριμένα, ο Ant1, ετοιμάζει ένα νέο “Vice”, χωρίς αυτό να ακυρώνει το ήδη υπάρχων πρόγραμμα που υφίσταται και παρουσιάζει το κανάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, ο Ant1, θέλει να βγάλει ένα πιο “πατρικό χαρακτήρα” του Αντώνη Κανάκη προς το κοινό. Μπορεί ο ίδιος να έγινε πρόσφατα πατέρας, αλλά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τα χαρισματικά σε νούμερα τηλεθέασης ντοκιμαντέρ της Actionaid που ο ίδιος παρουσίασε και επιμελήθηκε για λογαριασμό του σταθμού, στις χώρες του τρίτου κόσμου, παρουσιάζοντας τις συνθήκες ζωής των μικρών παιδιών.

Πιο αναλυτικά, το κανάλι του Αμαρουσίου, θέλει να δημιουργήσει όπως φαίνεται, μία νέα σειρά ντοκιμαντέρ για τα παιδιά του τρίτου κόσμου, με τον Αντώνη Κανάκη φυσικά στο τιμόνι, αλλά και στην επιμέλεια, με σκοπό να προωθήσει έναν πιο κοινωνικό χαρακτήρα, που χωρίς αμφιβολία, είναι και κάτι που μπορεί να κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό πολύ πιο εύκολα στην εποχή μας, από ότι μπορεί να καταφέρει μία απλή σατιρική εκπομπή.

Το μόνο που μένει να δούμε, είναι αν ο Αντώνης Κανάκης πει το μεγάλο “Ναι” στον σταθμό που του έχει χαρίσει τεράστια δημοσιότητα τα τελευταία χρόνια, αλλά και αν το κανάλι του Αμαρουσίου προσθέσει το συγκεκριμένο project στο εβδομαδιαίο ή μηνιαίο πρόγραμμά του, στην prime time ζώνη, για να καλύψει το κενό που το ίδιο δημιούργησε, με την απομάκρυνση των “Ράδιο Αρβύλα”.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ: Μονή Κηπίνας – Το εντυπωσιακό Μοναστήρι που είναι χτισμένο μέσα σε βράχους!

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Φωτογραφία: Xάρης Πετρίδης, Θοδωρής Μπίτσας Το Label News ταξίδεψε στα …