Παρασκευή , 19/04/2024

Στην Ελλάδα ο Τζέιμι Όλιβερ για τον τελικό του Master Chef – Τι θα περιέχει ο τελικός του διάσημου reality με τον special κριτή;

Είναι πια επίσημο! Ο Βρετανός σεφ, έδωσε τα χέρια με την παραγωγή του ελληνικού Master Chef, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Star και θα είναι εκείνος που θα αναδείξει στον τελικό του reality τον επόμενο Master Chef της Ελλάδας.

Μπορεί για την αμοιβή του να μην έχει υπάρξει κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, θα είναι αρκετά ικανοποιητικός για κάποιον που κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι για έναν τελικό παιχνιδιού μαγειρικής και φυσικά αντάξιος της δημοσιότητάς του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία, οι Έλληνες σεφ και οικοδεσπότες της τηλεοπτικής παραγωγής, είπαν το μεγάλο ναι για την συμμετοχή του διάσημου μάγειρα στον ελληνικό τελικό, με έναν μόνο όρο. Το Signature Dish, δηλαδή το πιάτο που θα κρίνει και τον μεγάλο νικητή, θα είναι 100% ελληνικό.

Μπορεί οι παίκτες να μην έχουν ιδέα για την συμμετοχή του Τζέιμι Όλιβερ, στον τελικό του reality, αλλά σίγουρα πρόκειται για μία ενδιαφέρουσα προσθήκη, μιας και ο διάσημος Βρετανός λατρεύει το ελαιόλαδο και τη μεσογειακή κουζίνα την οποία και θεωρεί από τις πιο υγιεινές στον κόσμο. Αξίζει να σημειωθεί πως στην προσωπική του σελίδα στο διαδίκτυο, ο ίδιος έχει μία ολόκληρη κατηγορία αφιερωμένη σε παραδοσιακά ελληνικά πιάτα.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …