Παρασκευή , 29/03/2024

Συγκίνηση και ενθουσιασμός για την Πρώτη Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ που έγινε στην χώρα μας, στο όμορφο νησί της Ρόδου

Η Ρόδος φιλοξένησε την  1η Επίδειξη Μόδας ΑΜΕΑ του Συλλόγου ‘’Δεν υπάρχουν Άνθρωποι με ειδικές Ανάγκες Υπάρχουν Μόνο Άνθρωποι’’ της Κας Σύλβιας Αντώναρου! 

Σε έναν κόσμο  που ο όρος του «φυσιολογικού» μοιάζει με ψευδαίσθηση και με μια έννοια χωρίς περιεχόμενο, τα άτομα με ειδικές ανάγκες είναι άτομα όπως όλα τα άτομα με τα θετικά και αρνητικά χαρακτηριστικά τους, όπως όλοι.

 Μια καλή νεράιδα λοιπόν η  π. Μις Ελλάς  Σύλβια Αντώναρου, που μας ακουμπά όλους με το μαγικό της ραβδάκι και μας μεταμορφώνει σε καλούς Σαμαρείτες  υλοποιώντας την υπόσχεση που έδωσε πριν πολλά χρόνια  στον εαυτό της, να  κάνει αυτά τα παιδιά  να χαμογελούν ευτυχισμένα ανάμεσά μας, ενταγμένα στο κοινωνικό σύνολο, όπως τους αξίζει, ικανοποιώντας  έτσι τις επιθυμίες τους, αλλά  και το Όραμα της, έκανε πραγματικότητα και στην Ρόδο το Όνειρο τους.

Σε μια βραδιά μαγική, που η ο κόσμος της Ρόδου αγκάλιασε με συγκίνηση, σεβασμό και ενθουσιασμό  όλο αυτό που έζησε στην Αίθουσα Ροδίνι.

Η συμμετοχή του κόσμου ξεπέρασε τα δεδομένα του νησιού και ο κόσμος έφυγε με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Δήμαρχος Ρόδου συγκινημένος δήλωσε πως πραγματικά ήταν από τις καλύτερες εκδηλώσεις του νησιού και έδωσε υπόσχεση πως το 2018 θα πραγματοποιηθεί και η δεύτερη επίδειξη μόδας ΑΜΕΑ στο νησί του.

Ένα  μεγάλο  ευχαριστώ στους συλλόγους που αγκάλιασαν την Επίδειξη της Κας Αντώναρου και στάθηκαν δίπλα σε όλο αυτό το έργο.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  – ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΆ  ΠΛΑΚΑΣ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ ΡΟΔΟΥ ΑΓΙΟΣ ΕΥΦΡΑΙΜ – ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΔΟΜΩΝ ΚΔΑΠ ΜΕΑ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΝΟΗ ΔΗΜΟΥ ΑΜΚΕ ΡΟΔΟΥ – ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΑΜΕΑ ΔΩΔΕΚΑΝΝΗΣΟΥ –  ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΡΟΔΟΥ – ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΝΑΔΟΧΗ ΑΓΚΑΛΙΑ

Το μεγάλο ευχαριστώ στους πολύτιμους Χορηγούς της βραδιάς ξεκινώντας από το Ξενοδοχείο SEMIRAMIS  και τον ιδιοκτήτη του Κο Βαρθολιμαίο Ιντζά και την οικογένεια Ιντζά για την υπέροχη φιλοξενία, την διαμονή και την σίτιση  της ομάδας στο ξενοδοχείο αλλά και την δεξίωση στο χώρο της εκδήλωσης. Όλοι οι χορηγοί,  έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αυτή.

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …