Πέμπτη , 18/04/2024

Συνέντευξη Παναγιώτης Καραγιάννης: Τον γνωρίσαμε μέσα από το Game of Love, οι Κύπριοι τον λατρεύουν, τον αποκαλούν “άρχοντα της νύχτας” και είναι ένας από τους σπουδαιότερους νέους επιχειρηματίες στο νησί!

Συνέντευξη: Μάικ Οικονομάκος

Τον Παναγιώτη Καραγιάννη τον γνωρίσαμε μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες μιας και συμμετείχε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1, ”The Game Of Love”. Έντονη προσωπικότητα, ”κουβαλά” την καλή τρέλα του 22χρονου που ήρθε από την Κύπρο για να κυνηγήσει τα όνειρά του. Μας μίλησε για τις δραστηριότητές του, τις φιλοδοξίες του, αλλά και τις γυναίκες που παίζουν μεγάλο ρόλο στη ζωή του.

Πόσο χρονών είσαι και που σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο;

Είμαι 22 χρονών και αυτή την περίοδο είμαι Αθηνά  το πως κατέληξα εδώ είναι μεγάλη ιστορία! Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάφο.

Πως ήταν τα παιδικά σου χρόνια;

Τα παιδικά μου χρόνια ήταν πολύ καλά ποτέ μου δεν μου είχε λείψει τίποτα από τους γονείς μου ότι ήθελα το είχα και πάντα προσπαθούσα για το καλύτερο! Από μικρός εκεί που ήμουνα πάντα ήμουν το επίκεντρο. Ο μικρός με την μπόλικη τρελά! Από μικρή ηλικία μόλις 4 χρονών είχα στα χεριά μου το πρώτο  τουμπερλέκι στη συνέχεια άρχισα drums όπως και τα έχω τελειώσει και από ξεκίνησαν όλα. Από πολύ  μικρή ηλικία  έπαιζα. Ποδόσφαιρο εκεί βλέπαμε ένα αστέρι να γεννιέται ξαφνικά εκεί που πήγαιναν όλα καλά έπαθα ένα τραυματισμό και τέλος. Η μοίρα δεν με ήθελε εκεί. Σε ηλικία 17 χρονών  μπήκα στρατό για 2 χρονιά, ενώ από από τα16 έκανα τα πρώτα μου βήματα στη νυχτερινή ζωή και δημιούργησα τις δικές μου ομάδες, το δικό μου κύκλο και συνεργασίες. Θυμάμαι από όταν ήμουν έφηβος ‘’έπαιζα’’ με πολλά κορίτσια, μου άρεσαν πολύ οι γυναίκες.

Με τι ασχολείσαι στις επιχειρήσεις σου;

Στα 19 μου ξεκίνησα να ασχολούμαι με επιχειρήσεις σε Κύπρο και Ελλάδα σε μαγαζιά νυχτερινής διασκέδασης και έτσι αποφάσισα να φύγω για Αθήνα. Με το πέρας του χρόνου δημιούργησα την δική μου ομάδα  την «famous entertainments» που εκεί μαζί με τον συνεργάτη μου το Αχιλλέα Κουλούμη δημιουργήσαμε τα δικά μας πάρτι σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο! Έχω συνεργαστεί σε μπουζούκια και bar – club. Είμαι δημιουργός οργανωτής πάρτι ταυτόχρονα δουλεύω και ως τουμπερλέκι σε quest εμφανίσεις. Γενικά έχω περάσει από όλα τα πόστα, μπαρ, υποδοχή, μαιτρ κλπ. Επίσης έχω τελειώσει κομμωτική στην καλύτερη σχολή της Αθήνας και θα ανοίξω το δικό μου κομμωτήριο.

Πάφος ή Αθήνα και γιατί;

Σε θέμα νυχτερινής ζωής και ευκαιριών. Αλλά σε οικονομικό επίπεδο και για να κάνεις οικογένεια φυσικά Κύπρος.

Πως πήρες την απόφαση να πας στο Game Of Love; Για ποιο λόγο πήγες;

Η απόφαση να πάω στο game of love ήταν γρήγορη. Πάντα ήθελα να πάω σε ένα ριάλιτι όπως όλοι μας και πάντα από μέσα μου έβλεπα το κάθε στόχο που θέλω να τον ενεργοποιώ το είχα σαν στόχο και το έκανα. Έβλεπα το power of love και ήρθε η ιδέα να πάω. Είχα δηλώσει και εκεί συμμετοχή, αλλά με δεχτήκανε στο game of love.

Πιστεύεις ότι η δημοσιότητα θα βοηθήσει στη δουλειά σου ή ότι μπορεί να κάνει και κακό;

Πιστεύω θα βοηθήσει, γιατί ο κόσμος μετά θα σε μάθει και εκτός παιχνιδιού και θα καταλάβει τι αξίζεις.

Ήταν στημένοι οι καβγάδες και τα φλερτ;

 Οι καβγάδες  δεν ήταν στημένοι, απλώς η πίεση συσσωρευόταν και υπήρχαν ξεσπάσματα. Αρκετοί δημοσιογράφοι βοηθούσαν σε αυτό  με τον τρόπο τους. Φλερτ λίγα υπήρξαν πραγματικά πιστεύω. Με αυτές τις γυναίκες έπρεπε να παίξουμε, θέλεις όμως χρόνο για να γνωρίσεις κάποια και να ξεχωρίσεις κάποια. Λίγα φλερτ θεωρώ ήταν αληθινά.

Καθοδηγούσε η παραγωγή τις κινήσεις σας ή δρούσατε αυθόρμητοι;

Ήμασταν αυθόρμητοι, αλλά νομίζω πως και η παραγωγή με τον τρόπο της καθοδηγούσε αρκετές φορές τα πράγματα.

Υπήρχε το σεξ ανάμεσα στους παίκτες;

 Σεξ υπήρχε ανάμεσα στο παιχνίδι πιστεύω, εγώ δεν έκανα, ούτε είδα κάτι με τα μάτια μου, αλλά είχαμε καταλάβει ότι μερικοί παίκτες προχώρησαν παραπάνω.

Οι γονείς σου με τι ασχολούνται;

Οι γονείς μου είναι επιχειρηματίες. Έχουν ξενοδοχειακές μονάδες! Ο πατέρας μου διευθύνει 2 ξενοδοχεία και η μητέρα μου εστιατόρια!

Ποια είναι τα σχέδια σου για το μέλλον;

Την ζωή αυτής της ηλικίας (ξενύχτια, γυναίκες, καλοπέραση) έτσι ώστε όταν πάω πίσω στο νησί μου να αρχίσω αυτό που θελω πραγματικά. Να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια και να ανοίξω το δικό μου κομμωτήριο! Η απόφαση να είσαι κομμωτής δεν είναι εύκολο πράγμα!   Ζεις με αισθήματα με κόσμο, θέλεις να βλέπεις τις γυναίκες και τους άνδρες να είναι όμορφοι. Η υγειά και η περιποίηση είναι κομμάτι που με εκφράζει μου αρέσει τόσο η περιποίηση όσο η εμφάνιση σε θέματα ρούχων, παπουτσιών κλπ

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …