Τετάρτη , 24/04/2024

Συνέντευξη LABEL NEWS Χρήστος Καλλιμάνης: O άνθρωπος που έχει κάνει τον Κιάμο, τον Βέρτη, την Βανδή, την Θεοδωρίδου και την Μαρινέλλα να παραμιλούν με το απίστευτο τσιφτετέλι του! Κάθε του VIDEO γίνεται VIRAL

Συνέντευξη: Ήρια Καρποδίνη

Ο κόσμος τον γνωρίζει μέσα από τα viral video με τον «απίστευτο» χορό του όπως τον χαρακτηρίζουν, ένα τσιφτετέλι χωρίς στερεότυπα. Ο Χρήστος Καλλιμάνης ,ή αλλιώς ο Κλόουν Σούτης, όπως είναι γνωστός, χορεύει για να διώξει τις στεναχώριες όχι μόνο τις δικές του αλλά και του κόσμου που τόσο το έχει ανάγκη. Για τον ίδιο το χαμόγελο πρέπει να υπερισχύει όσες δυσκολίες κι αν έχει κανείς, η θετική αύρα είναι απαραίτητη στην εποχή που ζούμε καθώς και το να προσδοκά κανείς το καλό για όλους.

Ο κόσμος σας αναγνωρίζει μετά από τα viral video με τον διάσημο πλέον χορό σας; Πώς αντιδρούν;

Άλλοι με κοιτάνε με απορία και δεν μου μιλάνε, άλλοι έρχονται και μου μιλάνε, άλλοι έρχονται να βγάλουμε μια φωτογραφία και πολλές φορές λένε σ’ ευχαριστούμε για το γέλιο που μας προσφέρεις.

Πώς αντιμετωπίζετε τις θετικές ή τις αρνητικές αντιδράσεις του κόσμου;

Το τσιφτετέλι είναι αντρικός χορός, ξεκίνησε από τη Τουρκία, εδώ στην Ελλάδα όμως, θεωρούν πως είναι γυναικείος και όταν ένας άντρας χορεύει τσιφτετέλι τον παρεξηγούν! Οπότε είχα κάποια σχετικά σχόλια αλλά δεν έδωσα σημασία. Εξάλλου εγώ είμαι επαγγελματίας κλόουν και είναι μέρος της δουλειάς μου να χορεύω . Βέβαια τα πιο πολλά σχόλια του κόσμου είναι θετικά. Οι περισσότεροι  το καταλαβαίνουν ότι το κάνω για να διασκεδάσουν και για να βγουν από τη στεναχώρια και τη μιζέρια.

Η κανονική σας δουλειά ποια είναι; Γιατί διαλέξατε αυτή τη δουλειά και ως το επάγγελμα του κλόουν βοηθά τον κόσμο να ξεφύγει από τη μιζέρια;

Έχω σπουδάσει δημοσιογραφία και έχω δουλέψει στο αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά αποφάσισα να γίνω κλόουν. Είμαι κλόουν επαγγελματίας εδώ και 17 χρόνια, με το όνομα Σούτης,  ασχολούμαι με την παιδική διασκέδαση, κάνω μαγικά, ταχυδακτυλουργικά και εμφανίζω και ένα περιστέρι που βγαίνει μέσα από τη φωτιά και μου μιλάει με τη φωνή του. Δίνω γέλιο σε μικρούς και μεγάλους, λοιπόν, με τις παραστάσεις μου κάνω και standup comedy και μιμήσεις. Μ’ αρέσει να χαρίζω το γέλιο στους ανθρώπους και η δουλειά μου βοηθάει σε αυτό. Δεν θέλω να βλέπω στενοχωρημένους ανθρώπους και πόσο μάλλον στεναχωρημένα παιδιά, εξάλλου έχω και εγώ μια κόρη.  Από την άλλη θέλω τα παιδιά να ζουν τη πραγματική ζωή, όχι να κολλάνε στην τεχνολογία και αυτό κάνω όταν στα πάρτι τα βλέπω με τις οθόνες, τα προτρέπω να διασκεδάσουν, να κάνουμε μαζί αστεία και μαγικά. Και εγώ ο ίδιος δεν θέλω να είμαι κολλημένος σε μια εικονική πραγματικότητα, για αυτό και δεν έχω καν υπολογιστή, προτιμώ να βγαίνω να ζω. Πηγαίνω σε πολλές παραστάσεις, θέατρο, σινεμά και πολλές φορές σε ντίσκο.

Πώς προέκυψε ο χορός στη ζωή σας; Ήταν κάτι που σας βοηθούσε στην ψυχολογία σας;

Αυτό ξεκίνησε από το 2011, από στεναχώρια, οπότε και άρχισα να χορεύω. Ανέβηκα να χορέψω στο κέντρο που εμφανιζόταν ο Πάνος Κιάμος, με τραβούσαν βίντεο οι θαμώνες και το έβαλαν στο internet και έτσι με γνώριζε ο κόσμος. Τα βίντεο με το τσιφτετέλι που χόρευα άρχισαν να έχουν εκατομμύρια προβολές και από αυτό μετά με καλούσαν και σε μια σειρά από εκπομπές στην τηλεόραση. Ξεκίνησε, λοιπόν, από στενοχώρια, αφού είχα χάσει και τη δουλειά μου, ήμουν άνεργος, πήρα και διαζύγιο και αποφάσισα να χορέψω.

Σε ποιες μουσικές πίστες έχετε χορέψει και ποια η αντιμετώπισή σας από τους καλλιτέχνες;

Οι ίδιοι μου λένε ότι είναι κάτι πρωτότυπο αυτό που κάνω, δηλαδή στην Ελλάδα δεν υπάρχει, να χορεύει ένας άντρας αυτό το τσιφτετέλι. Εκτός από κέντρα, όπως το γνωστό βιντεάκι στο Άρωμα Πόλης, έχω χορέψει στον Πάνο Κιάμο, στη Νατάσα Θεοδωρίδου με τη Μαρινέλλα, στη Δέσποινα Βανδή και την Έλλη Κοκκίνου, στον Νίκο Βέρτη, στον Λευτέρη Πανταζή και σε άλλα. Από κει και πέρα έχω βγει και σε διάφορες εκπομπές στη τηλεόραση. Μάλιστα στη τηλεόραση έχω κάνει και διαφημιστικά spot.

Περισσότερες πληροφορίες για παιδικές παραστάσεις και παιδικά πάρτι με τον Κλόουν Σούτη μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του www.soutis.gr. Ο Κλόουν Σούτης και οι συνεργάτες του αναλαμβάνουν τη διοργάνωση εκδηλώσεων για μικρούς αλλά και προγράμματα σκετς για μεγάλους.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …