Παρασκευή , 26/04/2024

Τάσος και Κωνσταντίνα: Το ζευγάρι που ζει την ελληνική εκδοχή από τις «50 αποχρώσεις του γκρι» μιλά στο Label News για την σχέση «υποταγής» που έχουν

50 Αποχρώσεις του Γκρι. Μία κινηματογραφική ζωή που προκάλεσε πανικό στα ζευγάρια και δημιούργησε την αναζήτηση της πιο “πικάντικης” πλευράς της σεξουαλικής ζωής των γυναικών. Με το μεγαλύτερο ποσοστό των γυναικών να έχουν ως πρότυπο τον Mr Grey, τα θηλυκά του πλανήτη ξεκίνησαν να ψάχνουν τον δικό τους αφέντη, όταν κλείνουν οι πόρτες της κρεβατοκάμαρας. Όλες εκτός από την Κωνσταντίνα, μιας και εκείνη έχει βρει τον δικό της Mr.Grey και ζει ευτυχισμένη δίπλα του στην πόλη της Λαμίας. Ο Τάσος και η Κωνσταντίνα μιλούν για πρώτη φορά στο Label News για… τις δικές τους αποχρώσεις του Γκρι.

Καταρχήν να σας ευχαριστήσω για την απόφασή σας να μιλήσετε στο Label News για την δική σας ζωή και τα δικά σας θέλω και πιστεύω.

ΤΑΣΟΣ: Είστε ένα site που σέβεται τις απόψεις των άλλων και ειδικά τις απόψεις των αναγνωστών του για οποιοδήποτε θέμα.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Έτσι σκέφτηκα να μιλήσουμε για την επιλογή μας σε εσάς!

Πάμε λοιπόν στην επιλογή σας! Αποφασίσατε να λάβετε αυτούς τους ρόλους μετά από την πρώτη ταινία, μετά από τα βιβλία; Πότε;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Οι ρόλοι αυτοί είναι από την αρχή της ζωής μας!

ΤΑΣΟΣ: Εννοεί ότι αυτό θέλαμε πάντα! Απλά δεν μπορούσαμε να βρούμε κάποιον σύντροφο που να θέλει τα ίδια πράγματα.

Πόσο καιρό είστε μαζί;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Την επόμενη εβδομάδα κλείνουμε τρία χρόνια σχέσης!

ΤΑΣΟΣ: Και τρία χρόνια συνεργασίας!

Όταν λες συνεργασίας;

ΤΑΣΟΣ: Αυτό που έχουμε δεν είναι μόνο αγάπη και έρωτας. Είναι συνεργασία! Όλο αυτό που κάνουμε στο κρεβάτι μας, οι ρόλοι που έχουμε, τα αντικείμενα που χρησιμοποιούμε δεν είναι σχέση! Είναι μορφή συνεργασίας για να φτάσουμε στην καλύτερη διάθεση!

Άρα από την αρχή της σχέσης σας ξεκίνησες να είσαι ο αφέντης της Κωνσταντίνας και εσύ το άτομο που εκτελούσε τις εντολές του Τάσου;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Ακριβώς! Και αυτό είναι κάτι που απλά απολαμβάνουμε μόνο οι δυο μας.

ΤΑΣΟΣ: Αυτό λέει δηλαδή η συμφωνία μας. Ότι όλα έχουν να κάνουν με εμάς τους δύο. Ακόμη και οι αγορές για τα σύνεργά μας.

Όταν λες αγορές, να φανταστώ κάποια πράγματα από sex shops;

ΤΑΣΟΣ: Φυσικά! Από την Αθήνα βέβαια, γιατί εδώ δεν έχουμε κάποιο μαγαζί για να προμηθευτούμε ας πούμε τις δερμάτινες λωρίδες που δένεται η Κωνσταντίνα στο κρεβάτι.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Οπότε αρκετά συχνά κάνουμε και το ταξίδι μας στην πρωτεύουσα για να πάρουμε κάποια πράγματα και να δοκιμάσουμε και άλλες τοποθεσίες εκτός του σπιτιού μας.

Έχετε δοκιμάσει και εδώ στην Λαμία τοποθεσίες εκτός του σπιτιού σας;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Φυσικά. Εκτός από το αμάξι που μπορεί να σκεφτεί κανείς, υπάρχουν χώροι που μπορούμε να περάσουμε όμορφα και με την ιδιαιτερότητά μας.

ΤΑΣΟΣ: Και μόλις είδες την πρώτη μας διαφορά που εδώ και πολύ καιρό φέρνει τσακωμούς. Δεν θεώρησα ποτέ ότι είναι ιδιαιτερότητα όλο αυτό.

Και πώς θα το χαρακτήριζες δηλαδή;

ΤΑΣΟΣ: Σαν μια αγάπη για το πιπεράτο σεξ. Εμένα μου αρέσει να είναι πάντα δεμένη με χειροπέδες η Κωνσταντίνα για να μπορώ να έχω τον έλεγχο από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι αυτό ιδιαιτερότητα;

Άλλοι σίγουρα θα το δουν σαν ιδιαιτερότητα, αλλά ίσως θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε σαν μία εναλλαγή από το συνηθισμένο. Έχετε σκεφτεί να προσθέσετε και άλλον έναν άνθρωπο στην παρέα σας;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Ποτέ. Θέλω ο αφέντης μου να είναι δικός μου. Να φορά μόνο σε εμένα τις χειροπέδες και να χρησιμοποιεί τα δερμάτινα εσώρουχά του μόνο για εμένα.

ΤΑΣΟΣ: Από την άλλη εγώ θα ήθελα έναν ακόμη άνθρωπο δίπλα μου για να απολαύσουμε μαζί την Κωνσταντίνα, αλλά δυστυχώς η συμφωνία μας δεν μας αφήνει κάτι τέτοιο.

Τί εννοείς; Εσείς δεν ορίζετε την συμφωνία σας;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Η οποία ισχύει για ένα χρόνο. Για ένα χρόνο πρέπει να κάνω αυτά που έχουμε συμφωνήσει από την αρχή. Ας πούμε φέτος, είμαι υποχρωμένη να κυκλοφορώ στο σπίτι μας ολόγυμνη και πάντα με ψηλοτάκουνα.

ΤΑΣΟΣ: Μέχρι φυσικά να ξεκινήσει η βραδιά μας που κάθε βράδυ θα γίνει κάτι πιπεράτο στην βραδινή μας σεξουαλική διασκέδαση.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Αυτό είναι! Διασκέδαση! Δεν χρειάζεται να τελειώσει κανείς. Θα περάσουμε καλά χωρίς καν να ολοκληρωθεί κάτι.

Μία απορία όμως. Τώρα που ανοίγεστε στο Label News, δεν φοβάστε μήπως σας αναγνωρίσουν αργότερα;

ΤΑΣΟΣ: Ξέρεις πόσα τέτοια ζευγάρια υπάρχουν σαν εμάς;

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Πολλά! Απλά δεν ανοίγονται. Και αν θέλουν να μας μιλήσουν, ας μας μιλήσουν. Ίσως ήρθε η ώρα να μάθει ο κόσμος τί σημαίνει αφέντης στο κρεβάτι.

Άλλη μου απορία είναι η εξής: Κάνετε ακριβώς όλα όσα είδαμε στην ταινία;

 ΤΑΣΟΣ: Και πολύ περισσότερα!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Υπάρχουν στιγμές που έχω κλείσει μόνη μου το στόμα για να μην ακούγομαι από τις φωνές που βγάζω τα βράδια.

ΤΑΣΟΣ: Μπορεί σε κάποιους να φαίνεται λίγο περίεργο, αλλά κάθε γυναίκα χρειάζεται έναν αφέντη.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Είναι στην φύση μας να είμαστε υποταγμένες στους αφέντες μας.

Και το επόμενο βήμα για εσάς;

ΤΑΣΟΣ: Η επόμενη συμφωνία μας που σίγουρα θα έχει κάτι το διαφορετικό. Αν εννοείς γάμο, τότε όχι!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ: Εμείς δεν παίζουμε σε ταινία. Εμείς είμαστε πραγματικοί.

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …