Παρασκευή , 29/03/2024

Τέλος από το Open γνωστός παρουσιαστής – Συζητάει με το One Channel

Τέλος από τον τηλεοπτικό σταθμό Open γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος με πετυχημένη πορεία στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη.

Ο λόγος για τον Πέτρο Κουσουλό που μετά το τέλος της εκπομπής του Top Story δεν τα βρήκε με τον τηλεοπτικό σταθμό και αποχώρησε από το κανάλι.

Όπως σας είχαμε γράψει πρώτοι, ο παρουσιαστής δέχτηκε πρόταση για να συμμετέχει στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, κάτι όμως που τον δυσαρέστησε καθώς αυτό θα αποτελούσε «πισωγύρισμα» στην καριέρα του, ειδικά μετά την αξιοπρεπή παρουσίασή του στο Top Story.
O δημοσιογράφος συζητάει με τον τηλεοπτικό σταθμό One του Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς και με ακόμη έναν τηλεοπτικό σταθμό για δική του εκπομπή.

Ο ίδιος αποχαιρέτησε του τηλεθεατές μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Η εκπομπή Top Story ολοκληρωσε τον κυκλο της OPEN TV Ηταν μια ενδιαφερουσα και διδακτικη χρονια! Θελω να ευχαριστησω εναν προς εναν ολους τους συνεργατες Klodian Gkiouzelis Kostas Papadopoulos Katerina Niniou Κατια Νιακαρη Spyros-Rafail Keramidas Bill Tzim Maro Kanellaki και φυσικα τους Alkistis Marangoudaki Themis Mallis Official Johnny Kalimeris A για τη συνεργασία και την στήριξη. Όταν ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει. Να είστε όλοι καλα!”

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Καράλης 

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …