Πέμπτη , 25/04/2024

Τα καλύτερα μέρη για όμορφους Ανοιξιάτικους περιπάτους στην Αθήνα

Μπορεί για κάποιους, ο περίπατος στην πόλη να μην θεωρείται και τόσο εύκολος. Ειδικά μέσα στην γρήγορη καθημερινότητα που όλοι ζούμε. Όμως, πρέπει να γνωρίζεις πως υπάρχουν πολλά μέρη που περιμένουν το σωστό timing για να τα εξερευνήσεις περπατώντας σε αυτά. Ένας περίπατος στην πόλη, εκτός από υγιεινός, μπορεί να συνδυαστεί και με πολλά περισσότερα πράγματα. Δες στη συνέχεια τέσσερις προορισμούς της πρωτεύουσας που θα σου χαρίσουν τους καλύτερους ανοιξιάτικους περιπάτους.

Λόφος Φιλοπάππου

Εκεί που η Αθήνα βρίσκεται στα πόδια σου. Στον λόφο του Φιλοπάππου μπορείς να απολαύσεις τον περίπατό σου, αγναντεύοντας την πρωτεύουσα, παρατηρώντας τις αλλαγές της με τα χρόνια και πάνω από όλα, παρέα με την υπέροχη ηρεμία και ησυχία που σου χαρίζει.

Πλάκα

Βόλτα στην κλασική Αθήνα, ή αλλιώς ένας κλασικός περίπατος. Οι λιθόστρωτοι δρόμοι και τα χαμηλά κτίρια, σε μεταφέρουν σε μία άλλη εποχή που ακόμη και σήμερα σφήζει από ζωή. Συνόδευσε τον περίπατό σου με έναν χαλαρό καφέ κάτω από την σκιά των δέντρων που ξεφυτρώνουν στις μικρές “γωνιές ξεκούρασης” που σου χαρίζει η περιοχή.

Μαρίνα Φλοίσβου

Εδώ μιλάμε με τους λάτρεις της θάλασσας. Η Μαρίνα Φλοίσβου είναι ό,τι καλύτερο για μία χαλαρή ανοιξιάτικη βόλτα δίπλα στην θάλασσα, δίπλα σε καταστήματα που μπορείς να χαλαρώσεις και φυσικά με παρέα το γαλάζιο της Ελλάδας.

Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ένα έμβλημα για την πρωτεύουσα, που μπορεί να γίνει και ο δικός σου χώρος για τον περίπατο. Με πρόσβαση από όλες τις περιοχές, ο περιβάλλων χώρος του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και όχι μόνο, είναι ότι πρέπει για έναν χαλαρό περίπατο τα πρωινά ή και τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …