Τρίτη , 19/03/2024

Τα πιο σικ και μοδάτα πουλόβερ για να είσαι «ζεστή» και παράλληλα trendy …

Του Άκη Τσακίρη

Χειμερινή γκαρνταρόμπα. Η εποχή που οι περισσότερες γυναίκες συνδυάζουν όσο περισσότερα γίνεται για ένα stylish outfit στο γραφείο, σε μία βραδινή έξοδο, ή σε ένα απλό ραντεβού για καφέ με τις φίλες τους. Μπορεί η κάθε γυναίκα να λατρεύει την χειμερινή της γκαρνταρόμπα για διαφορετικό λόγο, αλλά φέτος, όλες θα αγαπήσουν τα πουλόβερ τους.

Knit Trend λοιπόν και το μόνο που χρειάζεσαι είναι τα πιο stylish πουλόβερ για να το πετύχεις. Αγαπημένη δώσε προσοχή! Δεν χρειάζεται το πουλόβερ σου να είναι χοντρό, μιας και μέχρι ο κανονικός χειμώνας να πάρει την θέση ενός Νοέμβρη που πολλές φορές καλοκαιριάζει, το φοράς υπό προϋποθέσεις.

Μην αποφύγεις τα χρωματιστά πουλόβερ που φοβάσαι ότι δεν πρόκειται να συνδυαστούν με τίποτα, ενώ το νέο trend σε βοηθά να δημιουργήσεις με αυτά τα απόλυτα street style της εποχής.

Φέτος, θα ξεφύγεις από τις κλασσιές γραμμές και ήρθε η ώρα να παίξεις με το outfit σου. Για παράδειγμα, ένα oversized πουλόβερ είναι μία πολύ καλή επιλογή για να κάνεις την αρχή και να καλωσορίσεις το Knit Trend και μπορείς να το φορέσεις είτε σαν φόρεμα και φορώντας τα αγαπημένα σου sneakers.

Για τις βραδινές σου εμφανίσεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πουλόβερ σου, συνδυάζοντάς το με μία ψηλόμεση φούστα ( καλύτερα σε ουδέτερο χρώμα ή μαύρο αν πρόκειται για χρωματιστό πουλόβερ ) και τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα, ενώ αν είσαι sport τύπος γυναίκας, τότε το μόνο που χρειάζεται, είναι τα αθλητικά σου και το αγαπημένο σου κολάν για να ολοκληρωθεί το ντύσιμό σου.

 

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …