Τρίτη , 19/03/2024

Το εντυπωσιακό ραπ flow του LAVA για το τραγούδι “1000 Μυστικά” (VIDEO)

Σ ένα εξειδικευμένο και ευχάριστο ραπ flow όπου συνδυάζει άρσεις και τρίηχα ο LAVA ηχογραφεί τον στίχο του για το τραγούδι 1000 μυστικά. 
Yπάρχουν πολλά και διαφορετικά είδη ραπ flows ,στα 22 χρόνια δισκογραφίας ο ράπερ εξελίσσεται συνεχώς και γράφει στίχους που μπορούν να συνδυάσουν τον καλαίσθητο ήχο με την “επίδειξη” εξειδικευμένου flow , δεδομένο ότι όλοι οι στίχοι γράφονται από τον ίδιο . Υπάρχουν και ετοιμάζονται -σύμφωνα με όσα μας είπε- τουλάχιστον 4 καινούρια project καινούργιες δουλειές του LAVA όπου κάποια θα κυκλοφορήσουν πολύ σύντομα  σε συνεργασία με την ΑΜ projects .
Η ηχογράφηση του ραπ έγινε στο στούντιο waves ,μαζί του ήταν η ξαδέρφη του Φένια Δούκογλου η οποία τον στηρίζει σε κάθε του κίνηση κ αποτελεί μέλος της ομάδας ,το βίντεο τράβηξε ο χρόνια φιλος του LAVA δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Χρήστος Δούκας .
Το τραγούδι 1000 μυστικά είναι ένα έντεχνο στυλ όπου έγραψε και δημιούργησε ο Τόλης Κόκκινος , ερμηνεύει και τραγουδά ο Γιώργος Πάγκαλος , την σκηνοθεσία του κλιπ ανέλαβε η Μαρία Σκόκα.
LAVA rap recording

Δείτε επίσης

Κάρλος Καρβαλιάλ: Αυτό είναι το στέκι του προπονητή του Ολυμπιακού για φαγητό στο Κουκάκι

Ανάμεσα στις υποχρεώσεις που έχει με την ομάδα του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ βρήκε λίγες …