Πέμπτη , 25/04/2024

Το νέο teen Icon Scal, που γνωρίσαμε μέσα από το VOICE, έρχεται δυναμικά με νέο τραγούδι και Video Clip – (ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ TOY CLIP)

Ο 24χρονος τραγουδιστής Scal με την ιδιαίτερη φωνή που πρωτογνωρίσαμε μέσα από το VOICE, χαρακτηρίζεται ήδη ως το νέο teen icon που έρχεται να ταρακουνήσει τα νερά της ελληνικής pop σκηνής. Έτσι, μετά την πρώτη του δισκογραφική απόπειρα με τον ΄Μέτριο Καφέ’ και την ολοκλήρωση της πρώτης του μίνι καλοκαιρινής περιοδείας ‘SCAL -The Live Show’, θα κυκλοφορήσει το νέο του κομμάτι ‘Κόκκινο Φώς’. Αποκλειστικά σας λέμε πως το χορευτικό κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις το Σάββατο 11/11 και ώρα 11:00 το πρωί, από το κανάλι της δισκογραφικής Cobalt Music στην οποία και ανήκει! Το κομμάτι υπογράφει συνθετικά ο παραγωγός των Professional Sinnerz, DJ Tyler, ενώ τους στίχους ο Scal και η Mary D.
Το LabelNews βρέθηκε στα γυρίσματα του video clip του τραγουδιού και αποκλειστικά σας παρουσιάζουμε τις παρακάτω εικόνες…
Το κομμάτι θα κυκλοφορήσει από την Cobalt Music, με το κινηματογραφικό video clip του, σε σκηνοθεσία του Λευτέρη Πασαλίδη @Wrecked Visuals.
Την καλλιτεχνική επιμέλεια, αναλαμβάνει ο ταλαντούχος Jim Varounis.

Δείτε επίσης

Μόνο Μαζί Μπορούμε: “55 τρόποι να αγαπήσεις τον εαυτό σου” στις 25 & 26 Νοεμβρίου

Το #MonoMaziMporoume είναι μια πρωτοβουλία της Σχολής Αγάπης Εαυτού που λειτουργεί υπό την Αιγίδα του …