Πέμπτη , 25/04/2024

Το πάρτι έκπληξη στον Άνθιμο Ανανιάδη για τα γενέθλιά του! – Ανάμεσα στις λαμπερές παρουσίες, η κομψή μητέρα του και η νεαρή όμορφη σύντροφός του – Δείτε αποκλειστικά στο LABEL NEWS (ΦΩΤΟ)

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης

Ο αγαπημένος ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης γιόρτασε τα 32 γενέθλια του σε ένα πάρτι έκπληξη που του επιφύλαξαν οι συνάδελφοι του, συγγενείς και καλοί φίλοι. Το Label News ήταν εκεί!

Την Πέμπτη βράδυ 8/6 μετά το τέλος της πετυχημένης θεατρικής παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί Dorian Gray Frames στο Polis Theater, οι συμπρωταγωνιστές του ηθοποιού,  συγγενείς του αλλά και καλοί φίλοι που παρακολούθησαν την παράσταση έκαναν πάρτι έκπληξη στον νεαρό ταλαντούχο ηθοποιό με τον Άνθιμο Ανανιάδη να είναι συγκινημένος από την όμορφη πράξη αγάπης των δικών του ανθρώπων.

(Θοδωρής Βαρβιάς, Άνθιμος Ανανιάδης, Μαρία Νεφέλη Γαζί, Βαγγέλης Καράλης)

Ο όμορφος χώρος του Polis Τheater γέμισε με χαμόγελα και ιδιαίτερες στιγμές με τον Άνθιμο Ανανιάδη να απολαμβάνει την αγάπη των δικών του ανθρώπων που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

Από τους καλεσμένους που ξεχώρισαν ήταν η μητέρα του ηθοποιού κυρία Εύη Καραγιάννη με την πάντα κομψή της παρουσία, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας για την ιδιαίτερη μέρα γενεθλίων του γιού της!

(Εύη Καραγιάννη, Άνθιμος Ανανιάδης)

Στο πλευρό του Άνθιμου βρισκόταν συνεχώς και η νεαρή όμορφη σύντροφος του και συμπρωταγωνίστρια του Μαρία Νεφέλη Γαζί.

Ο Άνθιμος Ανανιάδης διανύει μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής του καθώς δηλώνει πολύ ερωτευμένος στα προσωπικά του και επαγγελματικά με την επιτυχία της παράστασης Dorian Gray στον πανέμορφο χώρο του Polis Theater!

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …