Πέμπτη , 25/04/2024

Το «παιδί θαύμα» του You Tube, o τραγουδιστής Κώστας Αρμενόπουλος, ζωντανά αυτήν την Παρασκευή στην εκπομπή Kαθημερινά & Απλά στην ΕΡΤ3

Κώστας Αρμενόπουλος… ένας νέος καλλιτέχνης στο χώρο που εμείς εδώ πρώτοι στο Label news σας είχαμε “συστήσει” έχοντας προβλέψει πράγματα που ακολούθησαν σε μια άκρως πετυχημένη σεζόν.

Ο Κώστας μετά από live εμφανίσεις, συναυλίες και  αρκετές παρουσιάσεις σε ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές έρχεται αυτή τη Παρασκευή 22/12, στην πετυχημένη τηλεοπτική πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ3 Καθημερινά και Απλά με τους Χάρη Αρβανιτίδη και Έλσα Ποιμενίδου.

Στο μουσικό κομμάτι ο Κώστας πριν μερικούς μήνες κέρδισε τις εντυπώσεις με ένα πολύ όμορφο τραγούδι με τίτλο “Μα σε περίμενα” σε στίχους του Διονύση Δηλέ και μουσική της Κατερίνας Αρμενοπούλου που κυριολεκτικά ανέβασε πολύ τις μετοχές του, ξεπερνώντας μάλιστα το μισό εκατομμύριο προβολών στα μέσα μαζικής δικτύωσης!

Σύντομα μάλιστα ετοιμάζει και το νέο του μουσικό κομμάτι με τίτλο “Να ταξιδεύω στο κορμί σου” σε στίχους του Διονύση Δηλέ και μουσική Κώστα Αρμενόπουλου, που αναμένεται να γίνει και πάλι το αγαπημένο των ακροατών στο You Tube και στα Social Media.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …