Παρασκευή , 26/04/2024

Το τερμάτισε ο Πέτρος Γαϊτάνος – Πρωταγωνιστεί ως «Ιούδας» σε διαφήμιση του Jumbo (VIDEO)

Του Άκη Τσακίρη 

Μπορεί κάθε χρόνο τέτοια εποχή να περιμένουμε τη νέα διαφήμιση του Jumbo για τις λαμπάδες, αλλά αυτή τη φορά όχι μόνο κλάψαμε από τα γέλια, αλλά είπαμε και ένα τεράστιο “Έλεος”, αφού για μία ακόμη χρονιά ο Πέτρος Γαϊτάνος προσπαθεί να γίνει το κέντρο της προσοχής για την περίοδο του Πάσχα.

Μπορεί κάθε χρόνο να χαίρονται πολλοί να τον ακούν να ψέλνει τους θαυμάσιους ύμνους της εκκλησίας μας, μπορεί να είναι για πολλούς και πολλές συνδεδεμένος με τα Πάθη του Χριστού, αλλά όπως φαίνεται στον βωμό του χρήματος γίνονται πολλά περισσότερα.

Και έτσι ήρθε η διαφήμιση του Jumbo που μπορεί να μην ξέρουμε πόσα χρήματα πήρε για να πρωταγωνιστήσει σε αυτή, αλλά σκεπτόμενοι το γνωστό σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει παλιότερα με το τεράστιο ποσό που είχε ζητήσει για να ψάλει σε μία ενορία, δεν πρέπει να ήταν ένα μικρό ποσό.

Ο Πέτρος Γαϊτάνος, εκεί που δεν αγαπούσε και τόσο τα εγκώσμια και είχε κλειστεί στον εαυτό του, ντύθηκε Πόντιος Πιλάτος, Ιούδας, πήρε την λαμπάδα του και ξεκίνησε να διαφημίζει τα προϊόντα της γνωστής εταιρείας. Το budget της διαφήμισης, φαίνεται βατό, το ρετούς στον ίδιο όμως όχι.

Τελικά… ο Ιούδας πήρε τα περισσότερα ή ο Πέτρος Γαϊτάνος για ένα λεπτό διαφήμισης;

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …