Τρίτη , 19/03/2024

Το φαινόμενο των πλαστικών επεμβάσεων στην ελληνική showbiz και κοινωνία – Σε ποια σημεία του κορμιού και προσώπου τους επιλέγουν να κάνουν πλαστικές οι περισσότερες Ελληνίδες;

Μπότοξ, υαλουρονικό οξύ και πλαστικές επεμβάσεις είναι το πιο συζητημένο και πάντα επίκαιρο θέμα στην Ελλάδα του 2018. Η ομορφιά ήταν, είναι και θα είναι ένας τομέας που οι γυναίκες επενδύουν και θα συνεχίζουν να το κάνουν. Ακόμη και σήμερα που τα χρήματα δεν επαρκούν ούτε για τα απαραίτητα στους περισσότερους, η Ελληνίδα γυναίκα θα ακολουθήσει το πρότυπο και δεν θα μείνει στην απλή περιποίηση αλλά θα φτάσει στο βαθμό να επέμβει στο πρόσωπο και στο σώμα της έτσι ώστε να ακολουθήσει τη μόδα.

Στις ημέρες μας άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα μπορεί να επισκεφτούν έναν πλαστικό χειρουργό για μία αισθητική επέμβαση, δεδομένου ότι και οι τιμές πλέον μέσα στην κρίση είναι πολύ πιο προσιτές σε σχέση με 10 χρόνια πριν, ωστόσο αυτό πολλές φορές τους φτάνει στην υπερβολή.

Τις παγκόσμιες τάσεις της πλαστικής χειρουργικής ακολουθεί και η Ελλάδα. Όπως αναφέρουν διάσημοι πλαστικοί, oι πιο δημοφιλείς επεμβάσεις στην πλαστική xειρουργική τα τελευταία 15 χρόνια στην Ελλάδα είναι η ρινοπλαστική, η λιποαναρρόφηση, η αυξητική στήθους και η βλεφαροπλαστική. Ωστόσο, υπάρχουν και επεμβάσεις ρουτίνας που επιλέγουν οι Έλληνες όπως το botox και τα νήματα τα οποία είναι εσωτερικά ράμματα που τραβούν το δέρμα, σαν μίνι λίφτινγκ, χωρίς την όλη διαδικασία του χειρουργείου.

Εκτός των υπόλοιπων, θα ήταν παράλειψη αν δεν αναφερόμασταν στην τεράστια επιρροή των social media. Ο καθημερινός βομβαρδισμός από διαφημίσεις, από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και από την τηλεόραση είναι κάθε άλλο παρά λίγος με αποτέλεσμα το πώς πρέπει να είναι ένας άνθρωπος, κυρίως μια γυναίκα, να μπαίνει υποσυνείδητα στη ψυχολογία και να «παίζει» με αυτήν μέχρι να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η γυναίκα σήμερα δυστυχώς εκτιμάει τον εαυτό της όταν φτιάξει την εξωτερική της εμφάνιση σύμφωνα με τα δεδομένα που ορίζει η κοινωνία. Πόσο όμως αποδεκτή μπορεί να γίνει βάσει αυτών των δεδομένων; Η απάντηση δική σας…

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …