Παρασκευή , 29/03/2024

Το glitter στο μακιγιάζ θα σε κάνει να ξεχωρίσεις στο Ρεβεγιόν

Το διάστημα των εορτών όλες θέλουμε να λάμπουμε και να ξεχωρίζουμε, ενισχύοντας το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ μας με glitter σίγουρα θα τα καταφέρουμε.

Στην περίπτωση του glitter θέλουμε πάντα ένα όμορφο και chic αποτέλεσμα που να μην υπερβαίνει την απαραίτητη δοσολογία κάνοντας μας να δείχνουμε σαν λαμπιόνι, καθώς είναι πολύ φανταχτερό και μπορεί να αντικαταστήσει και ένα κόσμημα διότι ανήκουν στην ίδια κατηγορία αφού λάμπουν και τα δύο.

Όσο πιο νέες είμαστε τόσο πιο εύκολο είναι να χρησιμοποιούμε συχνότερα τα glitter γιατί μας κάνουν πιο φρέσκες και λαμπερές και αναδεικνύουν την νεανική πλευρά μας. Αν θέλουμε απλά να έχουμε ένα chic και πιο σοβαρό ύφος τονίζουμε συγκεκριμένα σημεία με κάποιες λάμψεις απλά και μόνο για να μην περάσουμε απαρατήρητες και να τραβήξουμε από όλους τα βλέμματα.

Για ένα μακιγιάζ όπου θα μπορείς να το έχεις και στην καθημερινότητα σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγο glitter στα μάτια σου λιγάκι ρούζ για να δείξεις πιο φρέσκια και ένα κραγιόν σε nude απόχρωση, ενώ από πάνω μπορούμε να περάσουμε ένα διάφανο glitter . Αν από την άλλη τρέχεις όλη μέρα και τύχει ένα ξαφνικό ποτό έχε καλού κακού ένα έντονο κόκκινο κραγιόν στην τσάντα σου και κάνε το καθημερινό μακιγιάζ μέσα σε ένα λεπτό να δείχνει βραδινό.

Αν θέλουμε να μην λάμπει μόνο το πρόσωπο μας υπάρχουν αρκετά spray με glitter όπου θα στολίσουν όποιο χτένισμα έχεις επιλέξει για την έξοδο σου κάνοντας το πιο λαμπερό μόνο με ένα ψέκασμα στα μαλλιά σου.

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …