Παρασκευή , 29/03/2024

Χαμόγελα, όμορφες Παρουσίες και Ποιοτικό Καλό Κρασί – Η Ένωση Οινοπαραγωγών Αττικής διοργάνωσε μια άκρως πετυχημένη Οινική Εκδήλωση με πλήθος κόσμου να δοκιμάζει μοναδικές Ποικιλίες Κρασιού! (ΦΩΤΟ – VIDEO)

Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης

Ένα πολύ όμορφο απόγευμα είχαν την χαρά να απολαύσουν γευσιγνώστες, οινοποιοί και απλοί φίλοι του κρασιού την Κυριακή στην Ακρόπολη. Η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνες Αττικής, διοργάνωσε μια άκρως πετυχημένη οινική εκδήλωση που εξελίχθηκε σε ένα δυνατό party!

Xαμόγελα, όμορφες παρουσίες και ποιοτικό καλό κρασί με τους Οινοπαραγωγούς να «αγκαλιάζουν» τον κόσμο που βρέθηκε στην εκδήλωση με τις γνώσεις τους για τον οίνο, μα πάνω απ’ όλα με την καλή τους διάθεση.

28 οινοποιεία της Αττικής παρουσίασαν και επικοινώνησαν με το οινόφιλο κοινό από τρεις κωδικούς/ετικέτες δείγματα της δουλειάς τους, σε μια μεγάλη οινική εκδήλωση στο γνωστό wine bar, Wine Point, στην Ακρόπολη,  που θα μας μείνει αξέχαστη!

Τα οινοποιεία Αττικής και ο Πρόεδρος τους κύριος Ανδρέας Γκίκας υπόσχονται προσεχείς δράσεις και εκδηλώσεις που αναμένονται να γίνουν και πάλι «the talk of the town».

Το Label News ήταν εκεί και ο Πρόεδρος κ. Γκίκας δήλωσε στο Label News:

«O Αττικός αμπελώνας αποτελεί έναν από τους πιο παλιούς και μεγαλύτερους αμπελώνες της Ελλάδας. Οι ποικιλίες που καλλιεργούνται εκτός της ποικιλίας Σαββατιανό, είναι το Ασσύρτικο, η Μαλαγουζιά καθώς και διεθνείς ποικιλίες όπως είναι το Cabernet Sauvignon, Syrah και Merlot. Το Σαββατιανό, μια μέχρι πρότινος παρεξηγημένη ποικιλία αναδεικνύεται μέσα από τη δουλειά άξιων οινοποιών και μας παρουσιάζει το τεράστιο δυναμικό που κρύβει, ενώ υπόσχεται πολλά και αξιόλογα κρασιά στο κοντινό μέλλον. Ήρθε η στιγμή της ανάδειξης του Αττικού αμπελώνα και της δυναμικής του. Ο δρόμος βεβαίως είναι μακρύς και δύσκολος.»

 

Δείτε επίσης

To μοντέλο Dana Nesteriuk παρουσιάστρια της νέας εκπομπής «Gallery Monaco»

Το μοντέλο και διευθύντρια σε διεθνή φαρμακευτική εταιρία  Dana Nesteriuk θα παρουσιάσει τη νέα εκπομπή …