Παρασκευή , 19/04/2024

Χαρά Τρυφερή: Στο νοσοκομείο το μοντέλο με σπασμούς και αιμορραγία λόγω του εμβολίου

Η espresso αποκλειστικά παρουσιάζει το σοβαρό πρόβλημα υγείας που υπέστη η 33χρονη καλλονή, Χαρά Τρυφερή μοντέλο και παρουσιάστρια, η οποία όπως υποστηρίζει μετά το εμβόλιο έχει παραλύσει όλο της το σώμα έχοντας σπασμούς και αιμορραγία. Η Χαρά νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, μετακινείται με καροτσάκι, τρέμει ολόκληρη από τους σπασμούς και σύμφωνα με πληροφορίες μας από τους γιατρούς, η κατάστασή της βρίσκεται σε φάση έρευνας για να δούνε από πού προήλθαν όλα αυτά τα προβλήματα, σε μια νέα κοπέλα που μέσα σε μια ημέρα, μετά την δεύτερη δόση του εμβολίου όπως αναφέρει, η ζωή της έχει γίνει μια κόλαση μπαινοβγαίνοντας σε νοσοκομεία και γιατρούς, χωρίς να της έχουν δώσει μια επίσημη εξήγηση για τα σοβαρά προβλήματα υγείας της.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso 

Συνέντευξη: Bαγγέλης Καράλης 

 

  • Είδαμε μέσα από δημοσιεύσεις σου στα social media πώς αντιμετωπίζεις σοβαρά προβλήματα υγείας καταγγέλλοντας ότι προήλθαν από το εμβόλιο για τον κορονοϊό. Τι ακριβώς συνέβη;

Πριν κάνω την πρώτη δόση του εμβολίου έκανα εξετάσεις και ρώτησα τους γιατρούς μου εάν μπορώ να το κάνω και με παρότρυναν θετικά. Να σημειώσω ότι είμαι ένας άνθρωπος που κάνω πολύ συχνά εξετάσεις και check up και ήμουν πάντα υγιείς. Τον Νοέμβριο έκανα την πρώτη δόση και από την δεύτερη μέρα άρχισα να έχω ταχυκαρδίες με 170 παλμούς. Δεν έδωσα σημασία και είπα θα είναι από το άγχος μου. Πήγα σε δύο καρδιολόγους και δεν βρήκαν κάτι και έτσι έκανα και την δεύτερη δόση. Την τρίτη ημέρα άρχισαν να χτυπούν οι μυς και να παθαίνουν συσπάσεις τα άκρα μου.

  • Οι συσπάσεις σταμάτησαν;

Όχι ίσα ίσα άρχισαν να γίνονται πιο ισχυρές, από το κεφάλι μέχρι τα πόδια άρχισα να έχω σπασμούς, όπως παθαίνουν οι επιληπτικοί. Κάνω όλες τις εξετάσεις, πήγα σε παθολόγους και νευρολόγους και μου έλεγαν δεν είναι τίποτα και μου πρότειναν να πάρω ηρεμιστικά. Όσο περνούσε ο καιρός υποτροπίαζα έχοντας σπασμούς σε όλο το σώμα μου, πλέον δεν νοιώθω τα πόδια μου δεν μπορώ να περπατήσω και μετακινούμαι με καροτσάκι, τα δάχτυλα των χεριών μου έχουν παραλύσει και δεν τα νοιώθω.

  • Είχες όλα αυτά τα σοβαρά συμπτώματα, οι γιατροί τι σου έλεγαν;

Μου έλεγαν ότι μπορεί να είναι παρενέργειες από το εμβόλιο, αλλά ποτέ δεν μου το έγραψαν ως διάγνωση. Η γνωμάτευσή τους ήταν ότι είναι ψυχολογικό ζήτημα, αλλά μου έλεγαν προφορικά ότι μπορεί να είναι από το εμβόλιο, άλλοι έλεγαν δεν ξέρουμε τι είναι.

  • Πριν από λίγες ημέρες νοσηλεύτηκες στο νοσοκομείο που βρίσκεσαι μέχρι και σήμερα. Επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας σου;

Βρίσκομαι στον Ερυθρό Σταυρό και μπήκα πριν από μία εβδομάδα. Στράβωσε το στόμα μου στο σπίτι είχα πολλούς σπασμούς και στο πρόσωπο πλέον και δεν μπορούσα να μιλήσω. Έπεφτε πολύ το οξυγόνο μου και ήρθε και με πήρε ασθενοφόρο. Τους εξήγησα τι είχε συμβεί στο νοσοκομείο και με κοιτούσαν χωρίς να μιλάνε. Μου έκαναν εξετάσεις αίματος και δεν βρήκαν παθολογικά κάτι και ήθελαν να μου δώσουν εξιτήριο. Μου έδιναν αναλγητικά και δεν με έπιανε τίποτα. Δεν υπέγραψα να βγω από το νοσοκομείο και ήρθε και ο ίδιος ο διευθυντής και μου είπε ότι πρέπει να είμαι υπό επίβλεψη.  Θα κάνω μια δοκιμαστική ηλεκτρική διέγερση στο κεφάλι για τις συσπάσεις για να δούμε από πού προέρχεται όλο αυτό. Βρέθηκε ένας πολύ καλός γιατρός ο κύριος Δαμιανός Σακάς που θα με αναλάβει.

  • Είδαμε σε κάποιες φωτογραφίες σου ότι υπάρχει και αιμορραγία.

Σπάνε οι φλέβες μου πολύ εύκολα, γιατί έχουν ατονήσει πολύ, έχουν λεπτύνει σαν να κάνεις μια γραμμή με στυλό.

  • Απευθύνθηκες στην Pfizer που έκανες το εμβόλιο;

Έχω βγάλει κίτρινη κάρτα που είναι ένα μέσο για τη συλλογή πληροφοριών σχετικά με τις ανεπιθύμητες ενέργειες  των εμβολίων. Δεν μου έχουν απαντήσει ακόμη κάτι στο μειλ μου. Θα κινηθώ νομικά κατά της Pfizer και γιατρών κάνοντας αγωγή. Αυτό που προέχει όμως πρώτα είναι να γίνω καλά, δεν με νοιάζουν τα χρήματα. Θα ήθελα να απευθύνω και μια έκκληση στον κόσμο, επειδή από τον Νοέμβριο δεν εργάζομαι λόγω των προβλημάτων υγείας και έχω φάει όλα μου τα χρήματα στους γιατρούς όποιος μπορεί να με βοηθήσει οικονομικά, δεν το ζητάω ως λύπηση απλά ως ενδιαφέρον. Μπορεί ο κόσμος να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω social media. Σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας και εύχομαι ο Θεός να με βοηθήσει!

 

Δείτε επίσης

ΑΠΟΣΤΟΛΗ LABEL NEWS Πράμαντα, Καλαρρύτες, Συρράκο: Γνωρίστε την άγρια ομορφιά, το μυστήριο και τον ρομαντισμό των Τζουμέρκων (VIDEO – ΦΩΤΟ)

Βαγγέλης Καράλης Ρεπορτάζ: Bαγγέλης Καράλης Kάμερα – Μοντάζ: Θοδωρής Μπίτσας Φωτογραφία: Χάρης Πετρίδης Αποστολή Label …