Σάββατο , 27/04/2024

Χριστίνα Ανδρεάδου: Από το Next Top Model στις ταινίες πορνό και στο φεστιβάλ των Κανών μαζί με τον Όθωνα Μεταξά!

Η Christy White κατά κόσμον Χριστίνα Ανδρεάδου, αποτελεί μια από τις πιο διάσημες ελληνίδες πορνό σταρ της σύγχρονης βιομηχανίας πορνό ανήκοντας στο δυναμικό της «Sugar Babes». To ευρύ κοινό την γνώρισε το 2018 μέσα από την συμμετοχή της στο Next Top Model του Star και μέχρι σήμερα έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από είκοσι ταινίες πορνό σε Ελλάδα και εξωτερικό και κάνει live sex show στο γνωστό Strip Club «Kinky Opera» ! Η ξανθιά καλλονή μάλιστα η οποία σπουδάζει υποκριτική εκτός από τις ταινίες πορνό, πρωταγωνιστεί και στο ελληνικό κινηματογραφικό ερωτικό δράμα «New continent» με την ταινία να έχει διακριθεί και θα διαγωνιστεί στο φεστιβάλ των Κανών μαζί με τους ηθοποιούς Όθωνα Μεταξά, ο Χάρη Φραγκούλη, η Μαρία Αρζόγλου (κόρη του Κώστα Αρζόγλου) και την Θεοδώρα Τζήμου σε σκηνοθεσία του Παντελή Παγουλάτου. Μιλώντας στην espresso εξηγεί την εμπειρία της και τα συναισθήματά της που από τις ταινίες πορνό θα βρεθεί στο μεγαλύτερο φεστιβάλ κινηματογράφου στην Ευρώπη!

Πηγή: Εspresso 

Συνέντευξη: Βαγγέλης Καράλης 

  • Πώς αποφάσισες να ασχοληθείς με τις ταινίες πορνό;

Αρχικά σπουδάζω υποκριτική στα ΙΕΚ Άλφα και έχω παίξει στο θέατρο μαζί με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου. Όταν έκανα σχέση με τον Νεκτάριο,( Nek Sinner) τον σύντροφό μου, έκανε ήδη ταινίες πορνό και ήθελα να δοκιμάσω για πλάκα και για την εμπειρία.  Όταν έπαιξα στην πρώτη μου ταινία, πήγε πολύ καλά και έγινε χαμός!  Δεν περίμενα ότι θα γίνω διάσημη porno star και ότι θα κάνω live show sex show. Βγήκε η πρώτη ταινία και έγινε μεγάλος χαμός και από τότε αποφάσισα να συνεχίσω. Με την Sugar Babes έχω παίξει περίπου σε 12 με 15 ταινίες και στο εξωτερικό σε 12.»

  • Πώς επιλέχτηκες για να παίξεις στην ταινία, «New continent»;

Είναι η πρώτη μου κινηματογραφική δουλειά. Μαζί με τον Νεκτάριο κάνουμε live sex show στο strip club Kinky Opera. Εκεί είχε έρθει ένας φίλος του παραγωγού της ταινίας, του άρεσα ως φυσιογνωμία με πρότεινε στον παραγωγό, τον κύριο Νίκο Μουστάκα και έτσι έγινε η συνεργασία. Για αυτόν τον ρόλο που κάνω ήταν δύσκολο να βρούνε ηθοποιό να το κάνει γιατί έχει μέσα ερωτική σκηνή και γυμνό και έτσι βρήκαν εμένα! Κάναμε casting είδαν τις προδιαγραφές για τον ρόλο και με πήραν και όταν τους είπα ότι είμαι πορνό σταρ τους άρεσε πολύ! Στην ταινία κάνω μια κοπέλα που μένω στην ίδια πολυκατοικία με τον πρωταγωνιστή του έργου τον Χάρη Φραγκούλη. Υπάρχει φλερτ μεταξύ μας και με χρησιμοποιεί για να γυρίσει μια πορνό ταινία και να βγάλει λεφτά από εμένα. Στην ουσία έχει ένα μεγάλο κομμάτι από την ζωή μου οπότε δεν δυσκολεύτηκα καθόλου. Πριν από λίγες ημέρες τελείωσαν τα γυρίσματα και η ταινία θα κυκλοφορήσει από την νέα σεζόν.

  • Ποιο ήταν το κλίμα που αντιμετώπισες από τους υπόλοιπους ηθοποιούς;

Η αλήθεια είναι ότι φοβόμουν πώς θα με αντιμετωπίσουν και πώς θα με κοιτάνε αλλά ήταν καταπληκτικοί μαζί μου. Με ρωτούσαν πολλά πράγματα για τις ταινίες πορνό και μάλιστα ήρθαν και στο strip club που κάνω το ερωτικό μου show!

  • Πώς έγινε η επιλογή για να συμμετέχετε στο Φεστιβάλ των Καννών;

Στείλαμε ένα μικρό τρέιλερ στο Φεστιβάλ των Καννών και τους άρεσε πολύ και επιλέχτηκε. Μας ζήτησαν ένα δεκάλεπτο μονταρισμένο βίντεο όπως κάνουν όλοι όσοι συμμετέχουν στο φεστιβάλ για να το δούνε οι κριτικοί.

  • Πιστεύεις ότι θα μπορούσες να συνδυάσεις τις πορνό ταινίες με τις mainstream;

Θα μου άρεσε να κάνω και τα δύο μαζί. Δεν θα ήθελα να σταματήσω τις ταινίες πορνό και θεωρώ ότι πλέον δεν θεωρείται ταμπού στις μέρες μας. Τουλάχιστον για τα επόμενα πέντε χρόνια δεν θέλω να σταματήσω τις ταινίες πορνό! Εκτός από τις ταινίες που ετοιμάζω με την Sugar Babes, θα παίξω και σε ακόμη μια mainstream κινηματογραφική ταινία! Με αναγνωρίζουν από τις ερωτικές ταινίες και με θέλουν για άλλα πράγματα καλλιτεχνικά. Νοιώθω πολύ περήφανη για αυτό!

Η ταινία «New continent» είναι μία από τις πέντε που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στο «Marché du Film» του Φεστιβάλ Καννών. Πρόκειται για πέντε ταινίες που θα συμμετάσχουν στη δράση «Thessaloniki Goes to Cannes», η οποία θα πραγματοποιηθεί τόσο σε φυσικούς χώρους όσο και διαδικτυακά, στο πλαίσιο του τμήματος «Marché du Film» (17-25 Μαΐου 2022) του Φεστιβάλ των Καννών.

Υπόθεση: Η Νέα Ήπειρος είναι ένα ερωτικό δράμα για τους ανθρώπους που περιφέρονται χωρίς πυξίδα. Γι’ αυτούς που διαρκώς συναλλάσσονται χωρίς κανόνες, φορούν τον ρόλο του «κακού», αλλά στην πραγματικότητα επιβιώνουν σουλατσάροντας ανάμεσα στους πιο κακόφημους δρόμους της πρωτεύουσας. Πάνω από όλα, όμως, είναι μια αδιέξοδη ιστορία αγάπης.

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …