Τρίτη , 23/04/2024

«Χτύπημα κάτω από την μέση» για την Τατιάνα Στεφανίδου που την κατηγορούν για πλαστικές επεμβάσεις στο νέο trailer της εκπομπής της (ΦΩΤΟ)

Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου για μία ακόμη φορά να αλλάζει τηλεοπτική στέγη, αλλά όπως φαίνεται οι τηλεθεατές χρήστες του twitter, έχουν ακόμη να πουν πολλά για την γνωστή παρουσιάστρια και αυτή τη φορά, δεν έχει να κάνει τίποτα με τις απόψεις της.

Εδώ και πολύ καιρό, από την ημέρα του δημοψηφίσματος πιο συγκεκριμένα, οι χρήστες του διάσημου social media, αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα hashtag αφιερωμένο στην γνωστή παρουσιάστρια, με σκοπό να σχολιάζουν χρησιμοποιώντας το, όσα συμβαίνουν στην εκπομπή της, αλλά και στην ίδια.

Αυτή τη φορά, οι χρήστες του twitter, σχολίασαν το αψεγάδιαστο πρόσωπό της, που φαίνεται στο trailer της εκπομπής της με τίτλο “Μαζί σου”, που κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 11:30 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, το παρακάτω tweet, που παρουσιάζει την Τατιάνα Στεφανίδου σε ένα στιγμιότυπο του trailer, με τον χρήστη να σχολιάζει: “Η γλυκιά μας #sk…..na bottox ένα βήμα πριν την αυτοανάφλεξη. Ξερνάμε από τώρα”, με έναν άλλο χρήστη, να σχολιάζει από κάτω: “Τις αρέσουν οι αλλαγές αφού”.

Είναι γνωστό, πως η γνωστή παρουσιάστρια δεν έχει δώσει ποτέ, καμία απάντηση πάνω σε όσα tweets την σχολιάζουν αρνητικά και πιο συγκεκριμένα με ανάρμοστο τρόπο. Πρόκειται για ένα «χτύπημα» κάτω από την μέση για την παρουσιάστρια που το label news κατακρίνει, καθώς δεν μπορείς να χτυπάς έτσι αυθαίρετα έναν άνθρωπο, όποιος και εάν είναι αυτός σχολιάζοντας ανυπόστατα και χυδαία την εμφάνισή του!

Δείτε επίσης

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου με θέμα το «Dubai»

Εντυπωσιακά γενέθλια για το μοντέλο Γλυκερία Τσολπίδου που γιόρτασε τα 21 της χρόνια. Το θέμα …